Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre infidelitate! Artistul a dezvăluit de ce nu o înșală pe Antonia! : „Ar afla...”

Autor: Diana Ghita

Alex Velea și Antonia au o relație de lungă durată

Sursa: Facebook Antonia

Recent, Alex Velea a fost invitat la podcastul Ilincăi Vandici, în cadrul căruia a vorbit despre cum au reușit el și Antonia să aibă o relație durabilă.

Deși, de-a lungul timpului, Alex Velea a trecut prin mai multe despărțiri, în cele din urmă și-a găsit jumătatea, pe Antonia, cu care formează un cuplu de 12 ani, perioadă în care artista a dat naștere a doi băieței frumoși.

De ce nu o înșală Alex Velea pe Antonia

În cadrul interviului cu Ilinca Vandici, cântărețul a explicat cum a reușit să țină flacăra iubirii aprinsă atât timp.

Acesta a adus în prim-plan faptul că trebuie ca este nevoie de efort din partea ambilor parteneri: „Iubirea înseamnă sacrificiu, înțelegere, comunicare, loialitate, înseamnă mai multe și ea mi le oferă și cred că și eu i le ofer exact așa cum și le dorește ea. Suntem, deja, de 12 ani împreună”.

Alex Velea a dat de înțeles că efortul este unul și mai mare atunci când ambii sunt celebrități, întrucât tentațiile sunt și mai mari în lumea mondenă: „E greu, în mediul nostru, să-ți păstrezi integritatea și să păstrezi o relație așa.

Noi avem la bază niște valori, așa ne-au crescut ai noștri, niște valori simple, doar că industria asta te zăpăcește un pic”.

Citește și: Antonia, profund marcată după tragedia de la Padina: „Era chiar plânsă” Unde se aflau Alex Velea și soția sa la momentul crimei

De asemenea, artistul a dezvăluit că nu are nevoie de o altă femeie, întrucât se simte împlinit alături de Antonia: „Eu pe ea nu o înșel, nu că nu ar afla, ci că nu simt”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum o tratează Alex Velea pe Antonia

Mai apoi, Ilinca Vandici l-a întrebat dacă, după părerea lui, partea sexuală contează într-o relație, iar Alex Velea a spus că „contează mult”,  însă nu în totalitate, căci și felul în care te comporți cu persoana iubită este foarte important.

În acest sens, cântărețul a explicat că o relație eșuează în momentul în care apare monotonia, întrucât unul dintre parteneri va încerca să caute un element de noutate într-o altă persoană.

Citește și: Alex Velea, Antonia și Alina Eremia au mers la o petrecere care a devenit locul unei crime. Alex Velea a fost audiat ca martor!

„Felul în care o susții, felul în care știi să-i faci complimente, să nu uiți de treburile astea, să nu intri într-o rutină de aia proastă, pentru că monotonia te va duce la

despărțire sau la lucruri de genul ăsta, să cauți complimente sau validare în altă parte”,  a mai spus Alex Velea, la podcastul Ilincăi Vandici.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.