Alex Velea, adevăr sau provocare! Celebrul artist a făcut mărturisiri uluitoare! Are sau nu o relație de cuplu perfectă cu Antonia?

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 mar 2022, 14:33

Alex Velea, surprins la studio

Sursa: Captură KANAL D

Celebrul Alex Velea a fost surprins cu câteva întrebări incomode chiar în propriul lui studio de muzică! Iată ce mărturisiri a făcut artistul!

În această dimineață, o echipa a emisiunii Dimineața cu noi a ajuns la studioul de muzică a lui Alex Velea. Celebrul artist a fost surprins în plină activitate de creație în propriul lui studio muzical, acolo unde se simte că într-o familie și unde abia așteaptă să meargă aproape zilnic pentru a compune noi piese muzicale.

Alex Velea, adevăr au provocare! Celebrul artist a recunoscut dacă are sau nu o relație de cuplu perfectă

Surprins în studio, Alex Velea a dezvăluit că în fiecare zi prietenul lui, Omar se roagă în fiecare zi, fiind foarte evlavios. Însă și el are mereu încredere în ajutorul divin și nu face nimic fără să se gândească și la Dumnezeu, pentru a-l ajută în tot ceea ce realizează în carieră și în viață personală.

"Ne rugăm în fiecare zi! Nu, ne și rugăm, nu chiar în fiecare zi! Omar se roagă în fiecare zi! Jur, e foarte evlavios! Dumnezeu ne-a dat talent, inspirație, muncim foarte mult! Suntem ambițioși, cred că la

asta se rezumă totul! Încercăm să creăm ceva nou în fiecare zi! Suntem una cu muzică! Facem asta de când eram copii, de pe la șapte ani! Mereu încercăm să venim cu un suflu nou al sound-ului, al versurilor pe care le abordăm!",
a spus Alex Velea.

Reporterul emisiunii Dimineață cu noi i-a lansat indragitului cântăreț, Alex Velea o provocare inedită de a răspunde la câteva cerințe de senzație asemenea jocului adevăr sau provocare.

Astfel celebrul artist a fost nevoit să continue câteva fraze incomode și chiar îndrăznețe, iar în cazul unui refuz de a continuă frază, acesta va trebui să răspundă unei provocări de pomină.

Citeste si: Cum arată băiatul cel mare al lui Alex Velea și al Antoniei. Dominic face senzație pe Instagram

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Printre cele cinci fraze pe care a trebuit să continue artistul a avut de spus pentru cine ar orice să aibă o noapte nebună de amor, iar răspunsul a fost unul prompt din partea artistului, care a spus fără să ezite că acea femeie este și va fi doar Antonia.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai reușite și admirate cupluri din showbiz-ul românesc și totodată cei doi artiști formează și unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din România.

Aceștia se iubesc nespus de mult de peste opt ani, iar din iubirea lor au rezultat doi copii frumoși, Dominic și Akim, care le umplu în fiecare zi viață de bucurie.
De asemenea, Alex Velea a recunoscut că nu este un bărbat gelos deoarece a încercat de mult timp să își autoinduca acest lucru pentru că în domeniul artistic ar fi fost foarte greu să fie dominat de gelozie.

"Am învățat să nu fiu gelos, pentru că am o nevasta atât de frumoasă! Și dacă ar fi fost să fiu gelos în orice act în care o văd performand sau pozând, sau orice cred că innebuneam!", a spus Alex Velea.

Citeste si: Alex Velea, adevărul despre "despărțirea" de Zannidache! Ce s-a întâmplat, de fapt, intre cei doi artiști

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.