Alex Velea, cu sufletul la gura dupa ce Zanni a fost in pericol de eliminare in prima Semifinala Survivor Romania 2021! Ce a spus cantaretul despre atitudinea Faimosul din toata competitia fata de Elena Marin: "A fost genial in tot ce a facut

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 iul 2021, 18:10
Ce spune Alex Velea despre Zanni. Motivele pentru care il sustine in Marea Finala

Alex Velea si Antonia vor sa isi vada "copilul" in Marea Finala Survivor Romania 2021 si il sustin prin toate mijloacele pe Faimos in drumul sau catre victorie.

Alex Velea a facut cateva declaratii pe ultima suta de metri despre Survivor Romania 2021 in ce-l priveste pe protejatul lui, Zanni pe care sil doreste in Marea Finala considerand ca merita din plin trofeul. Alex precizeaza si cateva motive punctuale pentru care singurul Faimos de la Survivor Romania 2021 a rtrebui sa castige competitia.

Alex Velea, cu sufletul la gura pentru Zanni in cursa pentru Marea Finala Survivor Romania 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cine a castigat SURVIVOR in sezonul trecut. Cele mai tari momente din Marea Finala

Cantaretul a explicat pentru emisiunea online Stafeta Mixta ca Zanni are toate motivele din lume sa castige aceasta competitie. "Eu cred că vectorul care il conduce si dorinta de a castiga este aceea de a avea o casa pentru ca a trait fara un acoperis deasupra capului si cu banii stransi acolo ar putea sa isi ia o casa.

Nu vreau sa il victimizez, dar e purul adevar. Survivor nu e un concurs al cazurilor sociale, dar a luat totemul de imunitate de atatea ori, a adus atatea puncte, s-a descurcat din punct de vedere social, nu a facut niciunul dintre concurenti ce a făcut Zanni. Noi strigam în casă „Hai, Zanni!”, am trăit la maximă intensitate toate momentele, ne bucuram ca si cum am fi fost acolo si ar fi fost punctul nostru.
Chiar daca a avut clinciuri cu Elena Marin, sunt sigur ca in final o va respecta, va ramane intre ei o relatie de amicitie. (…) El nu a gresit cu nimic, a fost genial în tot ce a făcut. El a spus totul franc în față, nu a avut nicio reținere.”

Alex Velea despre Elena Marin si Zanni: "El nu a gresit cu nimic, a fost genial în tot ce a făcut" 

Zanni si Antonia au declarat ca l-au votat de fiecare data pe Zanni si isi doresc enorm sa il vada pe Faimos in Marea Finala. Aseara, in Consiliul de Eliminare de la Survivor Romania 2021 din prima Semifinala, Zanni era pe punctul de a fi in pericol de eliminare intrand la duel cu Elena Marin si Maria Chitu, insa a fost salvat de catre public in ultimul moment, Elena fiind cea care a parasit competitia cu lacrimi in ochi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: GESTUL NEASTEPTAT al Elenei Marin fata de Zanni dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Ce i-a spus in al doisprezecelea ceas Faimosului

"Incerc sa nu ma critic, dar intotdeauna te gandesti ce ai gresit, ce as fi schimbat la mine sa fi reusit sa ajung pana la Finala.

Vreau sa multumesccelor care m-au sustinut, Survivor pentru sansa pe car emi-a oferit, sa va multumesc dumneavoasta ca de fiecare ne-ati sustinut in mod egal, ati fost ca un tatic aici pentru noi, vreau sa multumesc productiei care si-au desfasurat munca la fel ca noi, a fost greu, au fost departe d efamilie. E un priect mare, unic pen care nu-l voi uita niciodata," a declarat Elena Marin dupa ce a aflat verdictul.

Urmareste in video-ul urmator momentul emotionant in care Elena Marin a parasit competitia:

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.