Alex Velea, deranjat ca sotul Antoniei a dat totul in vileag. Vezi cum s-a razbunat pe reporteri

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Intrebat cum comenteaza afirmatiile sotului Antoniei potrivit carora cei doi ar avea o relatie extraconjugala de mult timp, Alex Velea a rabufnit.

Declaratii bomba in presa tabloida! Intr-un interviu, sotul Antoniei a marturisit ca Alex Velea si frumoasa cantareata chiar formeaza un cuplu asa cum se speculase cu mult timp in urma. Vicenzo Castellano, sotul Antoniei a declarat ca el stia de acest lucru inainte ca presa sa banuiasca macar ca ar fi ceva intre cei doi artisti. Insasi Antonia, care inca mai este sotia lui, i-a marturisit acest lucru. Se pare ca Vicenzo inca mai spera sa isi castige sotia inapoi, motiv pentru care nu a intentat divort. 



Intrebat de reporterii "WOWbiz" cum comenteaza afirmatiile facute de Vicenzo Castellano, Alex Velea a avut un comportament grosolan. A facut-o stricata si ieftina pe o jurnalista, iar unui reporter i s-a adresat cu apelativul "papagal"." Te-ai stricat de tot! Esti ieftina rau! Iar tu esti un papagal " a spus furios Alex Velea.

Vezi cum s-a desfasurat intreaga scena pe wowbiz.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.