Alex Velea, dezvaluiri tulburatoare despre trecutul trist al lui Zanni! "Cred ca parintii lui il vad si le pare rau ca l-au lasat in urma"

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 iul 2021, 11:44
Alex Velea a facut cateva declaratii emotionante despre Zanni
Sursa: Instagram

Alex Velea si Antonia sunt cei mai mari sustinatori ai lui Zanni! Artistul a facut dezvaluiri emotionante despre Faimosul de la Survivor Romania!

Inca de inceputul competitiei Survivor Romania, Alex Velea si iubita sa, Antonia, l-au sustinut pe Zanni si au marturisit ca isi doresc enorm sa il vada in postura de castigator al trofeului deoarece merita din toate punctele de vedere.
Faimosul Zanni a dovedit pe tot parcursul competitiei ca lupta cu mare ambitie si determinare pentru a ajunge in marea finala. Tanarul a reusit cu o vointa de fier sa depaseasca toate momentele dificile intampinate atat pe traseele din Dominicana, cat si conditiile grele din jungla.

Alex Velea, dezvaluiri cutremuratoare despre trecutul lui Zanni

Celebrul artist Alex Velea a povestit cateva detalii emotionante despre viata dificila traita de Zanni si despre multele momente triste si grele din trecutul lui.
Acesta a marturisit ca admira foarte mult intreaga evolutie a lui Zanni in competitia Survivor Romania, pe care il considera unul dintre copiii sai de suflet. Alex Velea a declarat recent ca Zanni s-a descurcat excelent in cadrul emisiunii si a facut fata cu brio stresului si tuturor greutatilor din Dominicana, tocmai pentru ca este obisnuit de mic copil

cu astfel de lipsuri si dificultati.

Citeste si: Alex Velea, cu sufletul la gura dupa ce Zanni a fost in pericol de eliminare in prima Semifinala Survivor Romania 2021! Ce a spus cantaretul despre atitudinea Faimosul din toata competitia fata de Elena Marin: "A fost genial in tot ce a facut

"Sincer, eu nu stiu daca as fi in stare sa fac fata stresului de acolo.

Eu sufar de dorul nevestei, al familiei. De asta Zanni a fost un candidat perfect, noi suntem familia lui, nu are mama, nu are tata, nu are un acoperis deasupra capului. El si-a scutit banii de chirie cand a plecat. (…) Il iubesc pe copilul asta, il stiu de vreo doi ani, stiu cat de greu a trait si prin cate a trecut, lucruri pe care copiii nu ar trebui sa le traiasca sau sa le vada.

Au fost sarbatori pe care nu le-a trecut, zile de nastere pe care nu le-a sărbătorit, dar nu vreau sa il fac o victima. Tin la el pentru ca e un om talentat, e un om integru. El mi-a dat mesaj si mi-a spus „Da-mi putere ca să dau putere” si când l-am văzut cu tatuajele alea pe față am crezut că este un prăjit, dar este un copil foarte cuminte.

Abia astept sa vina acasa, sa il luam in brațe. Orice s-ar intampla, el este castigator pentru noi. Dar el merita cu adevarat sa fie Survivor. A luat puncte, a facut gesturi nobile, a empatizat cu colegii atunci cand a trebuit. (…) Cred că ar fi marea dezamăgire a României, dacă Zanni nu va câștiga. A făcut tot ce era de făcut, a arătat tot ce era de arătat."
, a spus Alex Velea, potrivit wowbiz.ro

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Totodata, Alex Velea a tinuta sa sublinieze faptul ca Zanni s-a transformat in omul de astazi luptand cu toate problemele si infruntand greutatile vietii de unul singur, fara sprijinul parintilor sai, care l-au abandonat de mic. Insa astazi daca il vad cu siguranta le parea rau ca l-au lasat in urma candva. Artistul a marturisit ca la revenirea in tara, dupa incheierea competitiei Survivor Romania, il va lua pe Zanni acasa la el, pana se va reacomoda.

"Eu nu cred că aș fi rezistat. Dacă părinții lui îl văd, cred că le pare rău că l-au lăsat în urmă, văzând un astfel de copil. Sper să fim familia pe care și-a dorit-o, să îl influențăm pozitiv. (…) Cred că în primele săptămâni va sta la noi acasă să își intre în normalitate", a mai adaugat Alex Velea, in cadrul emisiunii Stafeta mixta.

Citeste si: Mesajul lui Alex Velea pentru Sebastian Chitosca dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Primele declaratii din Dominicana ale Faimosului

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.