Alex Velea, drumul spre celebritate! Manca pufuleti si vindea haine, desi piesa lui era hit la radio

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 iul 2017, 10:29

Alex Velea a povestit cat de anevoios a fost inceputul sau in muzica, dar si despre familie si copilarie.

 Artistul s-a deschis in fata telespectatorilor si a vorbit despre cele mai grele momente din viata lui., intr-un interviu exclusiv WOWbiz.

 
Nu stiam ce sa simt atunci cand am castigat. Credeam ca va fi o mare nebunie cand voi iesi afara. Am semnat un contract destul de mare, nu stiam in ce ma bag la vremea aia. Am fost foarte dezamagit. Nu intelegeam de ce nu se intampla nimic.

 
De mic am avut o pasiune pentru haine. Am inceput sa vand haine. Vindeam in casa. La mama s-a enervat la un moment dat. Dupa m-am mutat in Bucuresti. Anda Adam a avut mare incredere in mine. M-a luat cu ea in concerte. Eu aveam videoclip pe TV, dar mergeam cu punga de rafie sa vand haine. Ma recunostea lumea prin tramvai.
 
Nu m-am imbogatit in perioada aia, nici nu eram disperat dupa bani.
Ii cheltuiam tot pe haine.
 
Mancam pufuleti, erau ieftini si buni.
Colaborarea cu Connect-R a fost extraordinara, am crescut impreuna, suntem prieteni", a declarat Alex Velea pentru WOWbiz.
Alex Velea a avut o perioada despre care spune ca nu este mandru.
 

 
"Acum cativa ani am avut o perioada in care nu ma regaseam. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut parintii mei.
S-a intamplat inainte sa o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, ca nu ma simteam eu mandru", a mai spus Alex.

"Sunt un tatic extraordinar, asa cum trebuie facut un copil. L-am avut ca model pe tatal meu si asa sunt si eu", a declarat Alex Velea cand a fost intrebat cum este ca tata.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.




















 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.