Alex Velea e distrus! A pierdut tot ce avea mai scump! Ofera 10.000 euro recompensa

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 09 sep 2020, 17:25
Alex Velea

Alex Velea alaturi de Lino Golden, Mario Fresh si Rashid ar fi trebuit sa lanseze, pe 10 februarie, albumul intitulat “10 din 10”.

Din pacate, evenimentul a fost amanat dupa ce lapopul in care se aflau piesele noului album, dar si alte proiecte muzicale, a fost furat.

„Cu parere de rau vreau sa va spun ca ne-a „disparut” laptopul pe care aveam albumul Golden Gang „10 din 10”, ce trebuia lansat azi. Nu este vorba de valoarea laptopului, ci despre valoarea proiectelor din laptop. De aceea, oferim 10.000 de euro celui care il gaseste.

Multumim”, este mesajul lui Alex Velea, postat pe profilul sau de Facebook.

Pe langa toate acestea, baietii, uniti sub titulatura de Goldan Gang, sustin ca au avut neplacerea sa auda pe internet o parte din noile lor melodii nelansate inca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata filmuletul in care transmite mesajul:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.