Alex Velea, Liviu Varciu si Cabron – noua “formula” a trupei L.A.?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 14:10

Miercuri, 15 mai 2013, de la ora 20.00, Liviu Varciu si Ana-Maria Barnoschi il au invitat special in emisiunea “Roata Norocului” pe Alex Velea.

In aceeasi editie, Ana-Maria Barnoschi interpreteaza rolul unei vanzatoare la vinarie, iar Orlando, matinalul de la Radio 21, se deghizeaza intr-un cetatean turmentat care face drumuri la vinaria colegei lui Liviu Varciu pe motiv ca doreste otet pentru salata. “Vreau sa cumpar niste vin pentru a-l face otet pentru salata. Cum stau intr-o zona indepartata a Bucurestiului, pana ajung acasa, vinul se oteteste, numai bun pentru salata”,

i-a spus Orlando lui Liviu Varciu.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/r2-3c0f6c09094824e2fbd51b30737d4cac.jpgTot astazi, la “Roata Norocului”, mai in gluma, mai in serios, Alex Velea ii propune prezentatorului emisiunii o oferta greu de refuzat si anume sa reuneasca trupa L.A. intr-o noua formula: Liviu Varciu, Alex Velea si Cabron. Ce a replicat Liviu la auzul acestei “oferte”, aflati astazi, intr-o editie incendiara “ Roata Norocului ”, de la ora 20.00,
la Kanal D.

Nu ratati, de miercuri pana vineri, emisiunea “ Roata norocului ”, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.