Alex Velea si Dan Badea, invitati in prima editie a noului sezon „Roata Norocului”! Cei doi artisti impreuna cu Bursucu, trio muzical de exceptie! Vedetele au intrepretat hiturile anilor 2000!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2017, 18:09

Duminca, 29 octombrie, de la ora 20:00 va debuta noul sezon al emisiunii concurs „Roata Norocului”, cu premii uriase si invitati de seama din showbiz-ul autohton.

Mai energici ca niciodata si plini de entuziasm, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, prezentatorii show-ului, declara deschis noul sezon al emisiunii asteptate de o tara întreaga.
„Sezonul acesta vom avea concurenti si vedete indraznete, o vitrina plina cu produse electronice si electrocasnice, 10.000 lei cash, dar si o masina nou-nouta. Asadar, sa înceapa <Roata Norocului>!”, anunta Bursucu.

„Ne-am distrat putin, dar nu uitam de ce suntem aici! Trebuie sa îl ajutam pe Ionut”, spune Alex Velea la finalul momentului copilului pentru care a venit în aceasta seara sa învarta Roata.

„Ionut, tine-mi pumnii stransi. Te iubesc!”, spune artistul copilului, în timp ce asteapta cu sufletul la gura momentul adevarului.


 

Nu ratati prima editie a noului sezon „Roata Norocului”, difuzata în aceasta duminica, la ora 20:00, la Kanal D!