Alex Velea, Smiley si Don Baxter viseaza la cai verzi pe pereti! Vezi super videoclipul pe care tocmai l-au lansat!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 00:50

Produsa de HaHaHa Production, piesa "Cai verzi pe pereti" este primul single care anunta un nou proiect muzical semnat de Smiley si Alex Velea. Piesa va fi inclusa pe un nou album, pe care acestia planuiesc sa-l lanseze impreuna in prima jumatate a anului viitor.

Produsa de HaHaHa Production, piesa" Cai verzi pe pereti" este primul single care anunta un nou proiect muzical semnat de Smiley si Alex Velea. Piesa va fi inclusa pe un nou album, pe care acestia planuiesc sa-l lanseze impreuna in prima jumatate a anului viitor.

Intre timp, cei trei au lansat si videoclipul regizat de Iulian Moga. Pentru materialul video de la "Cai verzi pe pereti" intreaga echipa de filmare a batut Bucurestiul in lung si-n lat in cautare de copii, intrucat, se stie, nimeni nu viseaza mai mult si mai
frumos decat cei mici. Iar de atunci, a ramas decretat in documentele oficiale: caii nu mai sunt albi, negri sau maro, sunt toti verzi.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.