Alex Zănoagă a dat cărțile pe față și a vorbit despre despărțirea de Simina Loica: "Eu am plecat de acasă! Sunt motive pe care încă nu le pot spune"

Autor: Alice Popescu

Alex Zanoaga, primele declaratii despre despartirea de Simina Loica

Alex Zanoaga a vorbit pentru prima data despre separarea de Simina Loica.

Ce doi fosti concurenti de la Puterea Dragostei care s-au iubit cu patima, s-au casatorit si au impreuna un baietel superb pe nume Dominic. Pana acum cateva zile, mai existau certuri intre cei doi fosti concurenti, insa ambii au declarat ca asa este in orice casnicie, insa niciodata nu s-a pus problema unei despartiri si mai ales definitive. Insa, iata ca saptamana trecuta Simina Loica a aparut intr-un live plangand si a confirmat apoi despartirea de Alex Zanoaga desi initial nu a dorit sa faca o declaratie in acest sens.

Citeste si: Simina Loica traversează o perioadă dificilă după separarea de Alex Zanoaga: "Sunt într-o mică depresie pe care nu o înțelege nimeni!"

Alex Zanoaga, primele declaratii despre situatia dintre el si Simina Loica

Mai mult, daca pana acum, fostul concurent de la Puterea Dragostei nu a dezvaluit nimic in legatura cu situatia din mariajul cu Simina Loica, iata ca acum a venit cu cateva precizari. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Este adevărat, au existat o serie de certuri între noi. Am fost supărați din motive pe care încă nu le pot spune.

Eu am plecat de acasă! Am stat separați câteva zile. Toți știu că noi locuiam de aproape un an într-un apartament în Militari, renunțasem la a mai sta împreună cu părinții mei. Astfel că, atunci când ne-am certat, am luat decizia ca eu să mă duc în casa a lor mei, iar Simina să rămână la apartament.

Alex Zanoaga si Simina Loica trec printr-un impas in casnicie

Citeste si: Simina Loica a spus în sfârșit adevărul. A încercat să păstreze aparentele, însă ce se întâmplă, de fapt, în relația ei cu Alex Zănoagă: "Am decis să luăm o pauză!"

A fost o perioadă dificilă pentru amândoi, însă, acum, încet, încet, sper ca totul să revină la normal. De ieri, ne-am împăcat cât de cât, de dragul lui Dominic, în special.

Avem un copil împreună, pe care ambii îl iubim ca pe ochii din cap, în plus, si între noi sunt sentimente puternice. Vom vedea ce va urma! Acum, repet, încercăm să fim iar ca înainte”, a declarat Alex Zănoagă.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.