Alex Zanoaga, aparitie inedita alaturi de sora Siminei! Iata cum au fost surprinsi fostul concurent de la "Puterea dragostei" si viitoarea sa cumnata!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 nov 2020, 04:45
Alex Zanoaga, aparitie inedita alaturi de sora Siminei

Simina de la “Puterea dragostei” s-a facut remarcata in casa prin frumusete si prin felul sau dragalas de a fi.

Simina a format un cuplu cu Jador, iar dupa ce tanarul a fost eliminat din casa, desi pretindea ca mai tine la el, tanara a adoptat o aitudine rece fata de el si a decis sa renunte la ideea ca ar mai putea fi intr-o relatie cu acesta.


In prezent, Simina este intr-o relatie cu Alex Zanoaga, iar lucrurile intre ei par sa mearga din ce in ce mai bine.

Dupa revenirea in tara, Simina si Alex s-au plimbat prin toata tara si s-au bucurat enorm unul de altul. Intre timp, cei doi s-au logodit si traiesc cea mai frumoasa perioada din viata lor. Ceea ce inseamna ca Zanoaga si-a facut curaj si a cerut-o de sotie, iar ea a acceptat.


Simina nu este singura la parinti. Ea mai are o sora pe care o iubeste extrem de mult si de care este foarte mandra.

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cat de frumoasa este bruneta cu noua alura de "Cleopatra"!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alex Zanoaga, aparitie inedita alaturi de sora Siminei!

Daca Simina a demonstrat tuturor ca are o relatie speciala de prietenie cu viitorul ei cumnat, care ii este si antrenor de fitness, Alex Zanoaga s-a fotografiat si el cu sora Siminei, pentru a arata tuturor fanilor sai ca si el se intelge bine cu Andreea, viitoarea lui cumnata.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.