Alex Zănoagă are parte de momente triste în viața lui după ce o persoană dragă lui a încetat din viață. Ce a postat fostul concurent de la „Puterea Dragostei” pe pagina lui de Instagram

Autor: Lavinia Medrea

Alex Zănoagă are parte de momente triste în viața lui după ce o persoană dragă lui a încetat din viață. Ce a postat fostul concurent de la „Puterea Dragostei” pe pagina lui de Instagram

Sursa: Facebook Simina Loica

Alex Zănoagă, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” trece prin momente cumplite după ce un membru foarte important din familia lui a decedat.

Alex Zănoagă  are parte de o mare cumpănă în viața lui după ce o persoană foarte dragă a fostului concurent de la „Puterea Dragostei”  s-a stins recent din viață.

Alex Zănoagă este în doliu. Cum se simte fostul concurent de la „Puterea Dragostei”

După ce a trecut cu greu prin despărțirea de Simina Loica, Alex Zănoagă are parte, din nou, de o nouă cumpănă în viața lui.

Fostul concurent din cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” este în doliu după ce bunicul lui s-a stins din viață.

Plin de tristețe și de durere în suflet, Alex Zănoagă a postat o imagine cu doliu și o inimioară pe care a scris „Tătăiță”, lăsând să se înțeleagă că bunicul lui a plecat în lumea celor drepți.

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au împăcat după ce au luat o pauză

Alex Zănoagă s-a împăcat cu Simina Loica, femeia cu care are un copil, după ce au avut parte de mai multe neînțelegeri. În perioada în care au fost despărțiți, Alex Zănoagă a ales să plece de acasă pentru a-și limpezi gândurile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador se pregătește să devină tătic?! Primele mărturisiri ale artistului: ”Cum ar fi să am trei băieți”

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a mers la părinții lui, acolo a mai stat și înainte cu Simina. Cei doi s-au mutat de ceva timp singuri, împreună cu copilul lor, Dominic, într-un apartament din Militari. 

Un motiv de bucurie este că lucrurile încep să meargă spre bine între cei doi soți, având în vedere că, în ultimul timp, se afișează împreună în live-urile pe care le fac pe TikTok și

pe alte rețele sociale.

Citeste si: Simina Loica a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat! De ce a fost criticată bruneta de către urmăritorii ei: „Și-a distrus viața, regretă după Jador”

Cei doi au decis să mai dea o șansă iubirii lor, mai ales de dragul băiețelului lor, Dominic. Alex și Simina s-au cunoscut în casa de la „Puterea Dragostei”, iar de atunci au rămas împreună, s-au căsătorit și au împreună un copil minunat.