Alex Zanoaga, fostul concurent de la "Puterea dragostei", si-a facut un nou tatuaj spectaculos! Iata cum a fost surprins carismaticul tanarul!

Autor: D.I.

Simina si Zanoaga s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si au format unul dintre cele mai puternice cupluri de la ''Puterea dragostei''.

De cand au iesit din competitie, Simina si Zanoaga s-au mutat impreuna si au planuri mari de viitor. Ce doi s-au logodit si se pare ca relatia lor este mai puternica ca oricand. Cei doi indragostiti au trait si bune si rele in lunile petrecute in cadrul emisiunii, insa au decis sa continue povestea si in afara si mai mult decat atat s-au si logodit.


Desi se bucura impreuna de relatia lor frumoasa, atat Alex Zanoaga cat si Simina sunt uneori nostalgici dupa tot ceea ce a insemnat experienta "Puterea dragostei" si pastreaza inca legatura cu fostii
lor colegi, care le-au devenit intre timp si buni prieteni.

Citeste si: Simina, fosta concurenta de la "Puterea Dragostei" nu mai arata deloc asa! Iata cat de mult a slabit frumoasa bruneta de cand a inceput antrenamentele la sala de fitness!

Citeste si: Wow! Andreea Mantea in costum de baie asortat cu al LUI! Arata fantastic impreuna

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, Alex Zanoaga a decis sa isi faca un nou tatuaj. De aceasta data, tanarul a recurs la un model spectaculos, in zona pieptului, o zona extrem de sensibila. Iata cum a fost surprins fostul concurent de la "Puterea dragostei":

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.