Alex Zănoagă s-a împăcat cu Jador, după scandalurile cu Simina! „Am mers și la un concert de-al lui!”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 ian 2024, 20:51

Alex Zănoagă s-a împăcat cu Jador, după scandalurile cu Simina! „Am mers și la un concert de-al lui”

Sursa: Captură YouTube/Jador Instagram

Participând la emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, fostul concurent de la Puterea dragostei a dezvăluit că, în vara anului trecut, a reușit să facă pace cu manelistul, după perioade lungi în care au avut dispute și s-au atacat reciproc

O serie de neînțelegeri au avut loc între Jador și Alex Zănoaga, mai ales după scandalurile cu Simina. Cu toate acestea, cei doi au ajuns la un consens și s-au împăcat în vara anului trecut.

Marea împăcare dintre Jador și Zănoagă

Împăcarea dintre cei doi a survenit în mod natural și a fost inițiată de ambele părți. Zănoagă a povestit că au schimbat salutul ca doi bărbați adevărați și au hotărât să lase în urmă toate neînțelegerile.

„Cu Jador m-am împăcat, am mers și la un concert de-al lui. Bine, nu am fost special la concertul lui, dar eram acolo când trebuia să filmeze Simina clip cu cel mic. Ne-am împăcat. Noi ne mai văzusem și înainte. 

La ziua lui Yamato de anul trecut și după ne-am strâns la Mocanu acasă. Am dat mâna, am vorbit, am râs, era chiar și fratele meu.

A venit din partea amândurora, firesc,”
a mărturisit Alex Zănoagă.

Citește și: „Povestea noastră nu s-a încheiat”. Simina Loica și Alex Zănoagă, surprinși împreună la o aniversare! Este prima dată când se întâlnesc de la despărțirea de Alex Bobicioiu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În plus, fostul concurent a vorbit și despre relația actuală cu Simina, care se pare că este mai bună decât cea din perioada în care formau un cuplu. Cei doi au ajuns la un consens, având în vedere că au un copil împreună, pe care îl iubesc amândoi necondiționat. Din acest motiv, au decis să împartă sărbătorile alături de Domi.

De Crăciun, copilul a fost alături de Simina, iar la Anul Nou, Alex l-a dus într-o vacanță la Londra, prima petrecută în afara granițelor țării. 

Cum a fost participarea la emisiune pentru Alex Zănoagă

Fostul concurent a lăsat de o parte inhibițiile și a recunoscut că a fost extrem de natural în emisiune. 

„În emisiune n-am jucat un rol, eram eu. Dacă vii și ești băiat cu mine și ai caracter, sunt și eu băiat cuminte. M-am înțeles bine cu Jador atunci până într-un punct,” a

mai spus acesta. 

Citește și: „S-a umplut paharul la amândoi”. Bogdan Mocanu rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care Jador și Alexandra s-au despărțit