Alexa a fost eliminată de la Insula de 1 milion! Ce cadou i-au făcut colegii de tabără înainte de plecare: „Am vrut să simtă că o iubim”

Autor: Diana Bostan

Alexa a părăsit Insula de 1 milion

Sursa: KANAL D

Alexa este concurenta eliminată de la Insula de 1 milion, în ediția de luni, 18 martie. Tânăra nu a reușit să-i convingă pe ceilalți concurenți să-i ofere o brățară pentru a se salva de la eliminare, fiind nevoită să părăsească Republica Dominicană.

Alexa a fost cea care a pierdut în confruntarea amazoanelor, unde le-a avut ca adversare pe Sindy, Adina și Alexandra. Alexa a avut 24 de ore la dispoziție pentru ca cineva să îi ofere brățara sa, însă din nefericire pentru concurentă, nimeni nu a fost dispus să o salveze.

Alexa a părăsit Insula de 1 milion

Invitată în față de Cosmin Cernat, Alexa a mărturisit că nu s-a rugat de nimeni să-i ofere brățara și că va fi bine indiferent de rezultat.

Concurenta a dezvăluit că este dezamăgită, însă s-ar bucura și în situația în care va fi nevoită să se întoarcă acasă.

„M-am plimbat, dar nu am cerut neapărat brățări. Mi-am spus decizia, mi-am spus punctul de vedere și cam atât. Sunt dezamăgită. Îmi e greu și să plec, m-aș bucura și să mă întorc acasă la cei dragi, dar las soarta să decidă.

Nu vreau să influențez decizia nimănui, nu vreau să mă rog de nimeni. Nu m-am rugat de nimeni, nu m-am dus la nimeni personal, le-am spus că dacă este cineva care vrea să părăsească competiția ok, dacă nu, totul este în regulă”
, a spus Alexa la Insula de 1 milion.

Citește și: Prima reacție a Claudiei Puican când a văzut ce i-a spus Armin Nicoară unei concurente: „Și-ar dori să cânte la saxofonul meu”

Din nefericire pentru Alexa, nimeni nu dorit să-i ofere brățara, motiv pentru care concurenta a fost eliminată. Încurajată de prezentatorul emisiunii Insula de 1 milion, Cosmin Cernat, Alexa și-a luat revedere de la ceilalți concurenți și a mulțumit pentru această experiență inedită.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce cadou i-au făcut colegii de tabără înainte de plecare

În urma eliminării, Alexa a mărturisit că va fi acasă lângă cei dragi și că se va simți foarte bine. Ea le-a mulțumit tuturor pentru experiența minunată, menționând că toți sunt oameni foarte buni și calzi, atât echipa sa, cât și celelalte echipe. Ea a menționat că fetele i-au fost foarte apropiate și că au petrecut momente frumoase împreună.

Alexa i-a mulțumit în special lui Zoli, cel care a construit un leagăn pe plajă pentru a îi ridica moralul.

„Am simțit că în echipa noastră nimeni nu vrea să părăsească insula și să o salveze pe Alexa, așa că am vrut să-i dau un impuls. Am vrut să simtă că o iubim. Ne-am simțit și noi bine împreună cu ea” ,  a spus Zoli.

Citește și: Cine este primul concurent eliminat de la Insula de 1 milion! A plecat de bună voie din competiție. Răsturnare de situație în cazul lui Filip

Întrebată de Cosmin Cernat pe cine susține pe mai departe, Alexa a menționat că există două concurente la care ține în mod special, Bela și Elena. Ea a afirmat că s-a simțit bine cu toți participanții, dar că a rezonat mai puternic cu cele două. Alexa a subliniat că acesta a fost parcursul ei și că părăsește Insula de 1 milion mai bogată, având un bagaj de experiențe atât plăcute, cât și dificile.

„Părăsesc Insula de 1 milion mai bogată, având un cumul de experiențe frumoase, dar și unele dificile. Am învățat să-i apreciez mai mult pe cei dragi, să apreciez lucrurile materiale, un pat e bine primit. A fost foarte frumos și emoționant pentru mine. A fost ca o adevărată aventură”, a mai spus Alexa înainte de a părăsi Insula de 1 milion.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.