Alexander Florescu, antrenorul vedetelor, a dezvăluit un truc de senzație tuturor femeilor care se confruntă cu aspectul inestetic al vergeturilor! „În felul acesta le pot ascunde”

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 sep 2022, 01:17

Celebrul Alexander Florescu, sfaturi de senzație oferite femeilor care au probleme cu vergeturile, la Detectorul de minciuni, pe canalul de YouTube, theXclusive.

Alexander Florescu, este cunoscut un instructor de fitness renumit pentru performanțele sale dobândite în lupta cu kilogramele în plus. Carismaticul instructor este supranumit și antrenorul vedetelor deoarece în ultimii ani au călcat pragul sălii sale de fitness multe vedete autohtone care au avut rezultate uimitoare. 

Alexander Florescu a dezvăluit un truc de senzație tuturor femeilor care se confruntă cu aspectul inestetic al vergeturilor

Invitat de curând în cadrul emisiunii Detectorul de minciuni, Alexander Florescu a răspuns cât se poate de sincer întrebărilor incomode lansate de Oana Radu, pe canalul de Youtube, theXclusive. Întrebat dacă soția lui este geloasă din cauza faptului că în jurul lui roiesc mereu cliente renumite din lumea mondenă și oricând ar putea să casă pradă tentației, Alexander a răspuns sincer că este obișnuită și nu este geloasă. 

Citeste si: Antrenorul de fitness al vedetelor, Alexander Florescu, mărturisiri de senzație la Detectorul de minciuni! "La sala de fitness, cum e și la medicul ginecolog" Celebrul antrenor a spus dacă i s-au făcut avansuri de către vreo clientă! 

Pe de altă parte, Alexander a fost întrebat dacă are o problema cu vergeturile, antrenorul a răspuns cu sinceritate că nu are deloc o problema cu persoanele care au vergeturi.

Alexander Florescu a subliniat că vergeturile apar la persoanele care slăbesc brusc și mai mult decât atât le-a oferit femeilor care se confruntă cu aspectul inestetic al vergeturilor câteva sfaturi, în primul rând să se accepte așa cum sunt, iar în sezonul de vara să se expună la soare deoarece bronzul estompează vergeturile. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu am nicio problemă cu vergeturile. Ele apar des la persoanele care slăbesc brusc sau când cresc în greutate și n-am nimic împotrivă. Le propun tuturor... zonele unde se află vergeturile să stea în perioada această la soare, să se bronzeze și în felul acestea le pot ascunde și trebuie să fie fericiți așa cum sunt ei. Trebuie să lucreze, să facă și antrenament, să aibă și o dietă pe măsură și în felul acesta se poate scăpa de aceste vergeturi.

Nu de tot, dar le putem acoperi și, mai ales, dacă de bronzezi, se atenuează, se îmbucățește calitatea vieții”, a spus Alexander Florescu. 

Citeste si: Omar, mărturisiri incendiare din culisele mariajului sau cu Miruna! „Suntem Schumacher, Formulă 1, de toate în pat!"