Alexandra a avut parte de un sfârșit tragic! Colega de salon a gravidei din Botoșani a rupt tăcerea „Când mi-am ridicat capul din pat, am văzut că era vânătă”

Author: Diana Bostan

Alexandra Ivanov, gravida moartă la Botoșani

Sursa: Arhivă

O gravidă din Botoșani a murit în chinuri chiar pe patul de spital. Alexandra a implorat medicii să vină să o scape de durere, dar totul a fost în zadar.

Colega de salon a Alexandrei, martoră la ultimele sale clipe în viață, a rupt tăcerea. Aceasta susține că niciun medic nu a venit la Alexandra.

Noi detalii ies la iveală în cazul gravidei de la Botoșani

Trei copii și un soț îndurerat, asta a lăsat în urmă Alexandra, gravida din Botoșani care s-a stins în chinuri pe patul de spital.

Tânăra în vârstă de 26 de ani pierduse sarcina, însă niciun medic nu a venit pentru a interveni chirurgical.

Citește și: Familia Alexandrei, gravida care s-a stins pe patul de spital, este copleșită de suferință. ,,Ce poţi să-i spui unui copil când îţi spune că îi e dor de mama?"

Colega de salon a Alexandrei este șocată de cele întâmplate și povestește cu durere tot ce a îndurat gravida în acea noapte.

Aceasta a povestit cum Alexandra nu se putea opri din plâns și cum fața îi era toată vânătă.

Citește și: Familia Alexandrei se află în stradă pentru a noua zi. „Ei acolo sunt plătiţi ca să ne trateze, nu să ne omoare”

„Tot plângea că o doare. Spre dimineață a spus că nu are aer, simte că nu are aer.

Când mi-am ridicat capul din pat, am văzut că era vânătă. Gura și nasul îi erau vinete. Am chemat repede și a venit asistenta și ea tot spunea că nu are aer.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Între timp i-a luat tensiunea, i-a pus aparatul de monitorizare și au mai venit 5-6 asistente la patul ei.

Eu nu am văzut să fi venit vreun medic, nu a fost medic”,  a declarat femeia pentru  Antena 3 CNN  .  

Medicii au anunțat de ce a decedat Alexandra

Alexandra se prezentase la spital după oprirea sarcinii din evoluție, având urgentă nevoie de o intervenție chirurgicală, însă totul a fost în zadar.

Citește și: A șaptea zi de revolte la Botoșani! Oamenii au ieșit în stradă pentru a face dreptate în cazul Alexandrei „Dacă nu ieșim din casă, nu se rezolvă nimic”

Potrivit raportului medico-legal, Alexandra ar fi suferit un edem pulmonar și avea insuficiență cardio respiratorie, dar și o infecție complicată.

Citește și: Cât câștigă medicii din Târgu Jiu, care au operat o femeie gravidă în nouă luni de hernie! Sumele nu sunt deloc mici

„Cauzele decesului, conform cu certificatul medical constatator al decesului au fost: insuficienţă cardio-respiratorie acută, edem pulmonar acut şi sarcină oprită în evoluţie, complicată infecţios”,

a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani, Ioan Asaftei, pentru   news.ro.