Alexandra a dat cărțile pe față și a mărturisit că este interesată de Patrick! Gagea își stăpânește cu greu lacrimile: „Nu sunt ok deloc”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 iun 2024, 17:34

Alexandra l-a rănit pe Gagea

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii” au continuat discuțiile aprinse despre triunghiul amoros dintre Alexandra, Gagea și Patrick.

După discuția avută cu Alexandra și Patrick în episodul de ieri din „Casa iubirii”, Gagea s-a arătat astăzi complet demoralizat, întrucât a observat că fata pe care o iubește tinde să se apropie de Patrick.

Alexandra a mărturisit că este interesată de Patrick

În timpul transmisiunii video dintre casa fetelor și casa băieților, câteva dintre concurente au observat că Gagea nu avea o stare tocmai bună, întrucât avea ochii umflați.

Printre acestea s-a numărat și Alexandra, care l-a întrebat: „Ești mai ok ca ieri?”.

Însă tânărul a răspuns tranșant: „Nu sunt ok deloc”.

Acesta nu s-a simțit în stare să vorbească în continuare despre starea lui, însă Robert a intervenit cu o explicație și, de asemenea, i-a cerut Alexandrei un răspuns concret în privința băiatului cu care vrea să continue în „Casa iubirii”.

„Am stat un pic de vorbă cu Gagea și mi-a zis că trece printr-o perioadă mai nasoală, perioadă în care nu prea este stăpân pe el să ia decizii. În momentul de față crezi că ai avea un interes pentru Patrick sau tu faci asta pentru a-i stârni niște reacții lui Gagea și a-l simți pe el, într-adevăr, dacă este interesat față de tine?”,  a

spus Robert.

Citește și: Gagea și Alexandra, întâlnire neașteptată în camera roșie! Ce și-au spus cei doi foști iubiți! „N-am venit să-ți reproșez nimic!” Iată cum a reacționat Alexandra

Alexandra: „Poate că a existat și asta, dar nu e vorba doar despre asta”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Robert: „Deci un minim de interes pentru Patrick este?”.

Alexandra:   „Da, există, am spus asta”.

Gagea nu poate accepta să o piardă pe Alexandra

După ce Alexandra a spus, în mod clar, că se simte interesată de Patrick, Gagea nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și, cu ochii în lacrimi, s-a retras din mijlocul discuției, pentru câteva momente, în bucătărie, pentru a se liniști.

Deși Gagea s-a arătat foarte afectat de această discuție și nu a scos niciun cuvânt, Robi a continuat să-i pună sare pe rană: „Eu cred că asta așteaptă cu adevărat Alexandra, confirmarea clară de la Patrick. Nu vrea să-l rănească pe Gagea, dar nu vrea nici să-l piardă, pentru că nu știe dacă Patrick e interesat clar de ea”.

Citește și: Gagea, la un pas de a părăsi „Casa iubirii”! Concurentul nu acceptă ca Alexandra să se apropie de Patrick: „Nu pot să rămân”

Deși, inițial, a vrut să aplaneze discuția aprinsă, Patrick a scos în evidență, în cele din urmă, greșelile lui Gagea față de Alexandra și a fost și el de părere că are mari șanse ca bruneta să-i dea o șansă: „Aș avea un avantaj dacă aș plusa mai tare”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.