Alexandra a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a intrat în ''Casa iubirii''. Gagea a rămas fără cuvinte: "Te-ai jucat cu mine!"

Autor: Diana Tilă

Care este, de fapt, motivul pentru care Alexandra s-a înscris în sezonul 3 al emisiunii "Casa iubirii". Noua concurentă a spus tot adevărul.

În ediția de marți, 4 iunie, Alexandra, noua concurentă din "Casa iubirii" și fosta iubită a lui Gagea, a dezvăluit motivul pentru care a decis să se înscrie în emisiune. Declarațiile brunetei l-au lăsat fără cuvinte pe Ilie Gagea.

Citește și: Alexandra, pusă la zid pentru că vrea să își recâștige fostul iubit. Ce cred concurenții despre venirea ei în ”Casa iubirii”: „Zici că nici nu ați fost despărțiți”

Alexandra a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a intrat în ''Casa iubirii''

Alexandra și Gagea au format un cuplu în trecut, dar din cauza neînțelegerilor, cei doi au decis să pună punct relației lor și fiecare să meargă pe drumul său. Cu toate acestea, sentimentele puternice pe care le-au avut unul față de celălalt nu au dispărut. Astfel, bruneta este hotărâtă să îl recucerească pe Gagea, dar vrea să vadă dacă și acesta își dorește același lucru.

În ediția de marți, Alexandra a dezvăluit că a urmărit emisiunea "Casa iubirii" și a observat că fostul ei partener nu reușește să se apropie de nicio concurentă. Bruneta s-a gândit că poate ea este motivul pentru care Gagea nu este atras de altă fată, astfel, aceasta a decis să se înscrie în sezonul 3 al emisiunii, cu scopul de a se împăca cu fostul iubit.

Gagea: "Mereu mi-ai demonstrat cât de puternică ești și cât de mult mă iubești, dar la faza asta (n.r. decizia Alexandrei de a se înscrie în emisiune) nu mă așteptam. Dacă ai venit pentru mine, de ce nu te-ai cerut pentru mine?"

Alexandra: "Am zis că nu vreau să merg. Nu o să fac doar eu pași, eu am făcut cel mai important pas, adică să mă aflu azi aici.

Trebuie să văd și din partea ta, chiar dacă eu am venit pentru tine."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Gagea: "Te-ai jucat un pic cu mine. Îți place! Te cunosc! Nu mă așteptam să vii. Ai știut să faci surpriză, și piesa aia... simt că mi se face pielea de găină. Fii sinceră cu mine, ți-a părut rău când am pus punct?"

Alexandra: "Mi-a părut rău, dar nu am vrut să insist. Am zis să treacă timpul și să vedem ce se întâmplă. De când te-am văzut pe TV și ți-am văzut reacțiile vizavi de fete, mă gândeam că acolo e ceva, că în interior mai există ceva pentru mine. Ceva ce nu te lasă să te desfășori sau nu te lasă să intri într-o cunoaștere cu altă fată."

Citește și: O nouă concurentă a intrat în “Casa iubirii”! Gagea a izbucnit în lacrimi când a văzut-o. Cine este tânăra

Rămâne de văzut dacă Alexandra și Gagea se vor împăca. Pentru a vedea parcursul lor în emisiune, urmăriți Casa iubirii de luni până vineri de la orele 10:00 și 16:30, iar în weekend de la orele 16:00 și 19:00, iar pentru a vedea ce au mai discutat cei doi concurenți în ediția de marți, 4 iunie, urmăriți materialul video de mai jos!

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?