Alexandra a facut confesiuni incendiare! "Am vrut sa am o relatie cu unul dintre colegii mei, dar am ramas cu ochii in soare!". Uite ce alte dezamagiri a mai suferit concurenta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 16:05

Dezamagita de tot ceea ce a trait in cadrul emisiunii, Alexandra i-a marturisit unei colege ca nu are incredere in cei care vin pentru ea la paravan si s-a orientat si catre colegii ei.

Alexandra a fost surprinsa de o camera ascunsa, facand cateva destainuiri neasteptate despre tot ceea ce a patimit in cele aproape patru luni de cand este in emisiune. Aceasta a marturisit ca toti cei care au venit la paravan au dezamagit-o si atunci s-a orientat spre colegii ei. Alexandra i-a analizat in detaliu pe Dan, Silviu, Vlad, insa nu a reusit sa concretizeze o relatie cu nuciunul.

Concurenta a facut insa o dezvaluire picanta despre faptul ca la un moment dat a fost atrasa si de cineva din echipa emisiunii, insa si acesta i-a creat deziluzii, pentru ca nu

i-a dat niciun semn.
"Nu cred ca e baiat de casa! Eu caut o relatie serioasa! Nu mi s-a parut o fire matura! Gandim altfel! Nu sunt copti la minte!", a zis Alexandra.
Iata pe cine a admirat Alexandra in secret.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO165060##

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.