Alexandra a fost pusa la zid de fostul ei iubit! Iata ce afirmatii usturatoare a transmis acesta si care au fost motivele despartirii lor

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:41

Barbatul a facut dezvaluiri incendiare despre fosta lui iubita.

Dupa ce a incercat sa o recucereasca pe Alexandra, venind la paravan, pentru a o convinge sa revina in viata lui, Florin a avut un comportamnet violent cu aceasta si a alungat-o din casa sa.Auzind varianta marturisita de fosta sa iubita, la intoarcerea in platoul emisiunii, barbatul a cerut dreptul la replica, dorindu-si sa elucideze misterul despartirii lor bruste. Mai rautacios ca niciodata, Florin a pus-o la zid pe fosta sa iubita, mentionand ca aceasta avea o relatie paralela cu un alt barbat.

Intrebat de ce a lovit-o pe Alexandra, barbatul a folosit un limbaj neadecvat, ceea ce a determinat-o pe Gabriela Cristea sa ia masuri impotriva acestuia. Iata cum s-a exprimat Florin la adresa Alexandrei  si cum a fost pedepsit:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”