Alexandra a încins atmosfera la „Bravo, ai stil”! Jurații i-au dat trei steluțe fără să clipească: „Cel mai bun look din această seară, este și preferatul meu”

Author: Lavinia Medrea

Jurații i-au dat trei steluțe fără să clipească

Sursa: Captură KANAL D2

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Alexandra a încins atmosfera și pe jurați cu ținuta ei.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Alexandra a venit cu o ținută „fierbinte”, așa cum au caracterizat-o jurații, și a reușit să-i impresioneze din prima.

Alexandra a încins atmosfera la „Bravo, ai stil”

Alexandra a defilat astăzi cu o ținută de culoare bej, care a fost foarte apreciată de jurații „Bravo, ai stil”. Noua concurentă a reușit să obțină trei steluțe, dar și câteva sfaturi din partea lui Alexandru Abagiu în privința părții de frumusețe.

Citește și: Rebecca nu a primit nici măcar o steluță în această seară. Jurați au taxat-o: „Ajungem la povestea set, peste care eu astăzi nu mai sunt dispus să trec”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„E foarte caliente (n.r.: fierbinte) ce se întâmplă aici și foarte pe sex, și nu e deloc rău! E de bine, pentru că mi se pare că e un sex conținut care arată exact ceea ce trebuie. Îmi place că ai optat pentru această direcție de păr, mi se pare că ți se potrivește, mi se pare că fața ta dezgolită e total diferită de fața ta înconjurată de păr, mi se pare că ești extrem de versatilă și e un lucru foarte bun pentru că vei putea da multe direcții în show-ul acesta. Îmi place că ai folosit sprâncenele într-un alt fel decât ne-ai arătat până acum și, din nou, îmi arată că ești deschisă la transformări faciale. Nu sunt neapărat înnebunit după felul în care ți-ai desenat buzele, mi se pare că ai depășit, poate, puțin prea mult buza de sus. Altfel, din punctul meu de vedere, ai un look foarte bine construit”, a punctat Alexandru Abagiu.

Ținuta Alexandrei a fost preferata Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu, poreclită „regina regească a modei”, a fost plăcut impresionată de ținuta Alexandrei de astăzi. Nu numai că i s-a părut că este cea mai bună ținută din această seară, ci și ținuta sa preferată!

„Puțin spus că este cel mai bun look din această seară, este și preferatul meu! Ești superbă, bravo, ai stil!”, a spus Raluca Bădulescu.

Citește și: Andreea, look de două steluțe în această seară. Jurații nu au căzut de acord: „Este atroce”

„Are ceva techie (n.r.: un aspect din tehnologia inovatoare în modă), îmi place! Aș fi sclipit mai mult. E un look care putea să ducă sclipirea mai departe, dar mie îmi place pentru că e foarte techie, e foarte bine pus în acea dispoziție sau predispoziție I'm gonna kill you first (n.r.: o să te ucid prima). Bravo, ai stil!”, a declarat Maurice Munteanu.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?