Alexandra a recunoscut: „S-a întors roata. El era cățelușul meu, acum...” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” duminică, 25 aprilie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 apr 2021, 20:00
Alexandra, concurentă la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Gala „Puterea Dragostei” de duminică, 25 aprilie 2021, va scoate la iveală noi detalii incendiare despre concurenți și se vor face dezvăluiri interesante care vor schimba complet lucrurile.

La Puterea Dragostei urmează să se încheie o nouă săptămână, iar Gala de duminică se anunță una incendiară, cu foarte multe răsturnări de situație. Ce informații vor ieși la iveală?

Război între Seya și Maria de la Puterea Dragostei

Între Seya și Maria va izbucni din nou un conflict puternic, cele două concurente de la Puterea Dragostei fiind în centrul atenției în gala de duminică a emisiunii.

Maria va răbufni și o va pune la punct pe concurentă, iar în discuția pe care o vor purta cele două, Maria nu se va feri să spună tot ce crede despre Seya.

„Nu îmi pasă mie de tine, măi. Ești un nimic în fața mea. Înțelege! Ești o ratată, o grăsană, o urâtă, desfigurată facial și nu ai idee ce e cu viața ta.” , îi va spune Maria Seyei. 

Evident, cuvintele Mariei nu îi vor pica deloc bine Seyei, iar aceasta va reacționa dur.

Ayda și Radu nu vor reuși să facă pace nici în ediția de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, astfel că jignirile vor continua. 

Ayda: Domnișoara Cristina, băiatul ăsta este foarte bun pe teorie, dar pe practică este zero barat.

Radu: Rottweilerule, nu mai lătra!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ayda: Nu te vrea nimeni, nicio fată, nu ești plăcut. Uită-te la tine ce comportament ai. Să îți fie rușine, Radu!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 – Prima parte- VIDEO. Tensiuni uriașe: se sparge geamul!

Discuțiile din gala Puterea Dragostei o vor face pe Alexandra să devină ușor ironică.

După ce s-a spus că iubitul ei, Codruț, face doar ce spune ea, acum, concurenta de la Puterea Dragostei va da de înțeles că lucrurile s-au schimbat în relația lor.

„Da, doamna Cristina, s-a întors roata. Până acum Codruț era cățelușul meu, acum eu sunt cățelușa lui.”, va spune Alexandra.

Cristina Mihaela, dezvăluiri despre filmarea compromițătoare cu 3 concurenți de la Puterea Dragostei

În emisiune s-a vorbit despre existența unei filmări compromițătoare cu 3 concurenți din casă, iar în Gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, Cristina Mihaela va decide să facă publice imaginile. Despre ce este vorba, dar și ce părere va avea Marinescu despre clipul video poți vedea urmărind ediția de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, de la 16:00 și 19:00, pe Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 22 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Adriana îl stropește cu suc pe Marinescu!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.