Alexandra a scapat pasarica din gura: "Accept injoseala. Daca eram acasa nu-i mai dadeam nicio sansa!" Cristian iese la atac

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 31 iul 2020, 12:00

Alexandra de la Puterea dragostei a spus adevarul, fara sa vrea. Blondina a scapat pasarica din gura, iar Cristian a trecut la atac. Ce a spus Alexandra?

Alexandra de la Puterea dragostei tocmai si-a taiat singura craca de sub picioare in legatura cu potentiala ei relatie cu Mihai. Blondina a scapat pasarica din gura si a spus ceva ce nu trebuia sa rosteasca niciodata!

Cristian iese la atac, inevitabil, iar George este uimit ca Alexandra a facut o asemenea afirmatie.

Dupa ce a fost in casa baietilor si l-a sedus din nou pe Mihai, Alexandra s-a intors in casa fetelor unde le-a dezvaluit concurentelor ce i-a spus Mihai.

Nici bine nu si-a obtinut victoria, ca blondina a dat cu batul in balta, spunand ca accepta injoseala la care a fost supusa de Mihai pentru ca este in emisiune.

Alexandra a scapat pasarica din gura: "Accept injoseala. Daca eram acasa nu-i mai dadeam nicio sansa!"

" Cristian, nu inteleg ce problema ai tu cu mine!", intreaba Alexandra.

"Esti artista! Nu-mi place jocul tau! Nici nu trebuie sa te cunosc, esti ca o carte deschisa! Eu nu te cunosc, dar tu il cunosti pe el? Te uiti la

Mihai de parca esti indragostita de 50 de ani!"
, i-a raspuns liderul casei baietilor.

" Dar n-am spus ca sunt indragostita! Una e sa-mi placa o persoana si alta este sa-mi placa! Eu sustin ca imi place de el! Daca eram acasa si imi facea mie un baiat fazele alea, eu nu mai dadeam doi bani pe el. Nu am acceptat niciodata injoseala din partea unui barbat, dar din partea lui o accept pentru ca imi e drag foarte tare!", a spus Alexandra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Momentul adevarului: de ce i-a spus Alexandra lui Mihai ca se descalifica? "Pur si simplu eu sunt distrusa pe dinauntru!"

Citeste si: Soc la Puterea dragostei! Mihai renunta la Alexandra: "Nu vreau sa o mai cunosc!" Cum a reactionat Alexandra

Baietii au trecut imediat la atac

Cum a incercat Alexandra sa dreaga busuiocul? Iata materialul video in care Alexandra scapa pasarica din gura

Citeste si: Bomba! Ce a facut Mihai seara trecuta? Cristina Mihaela a aflat totul si i-a invitat in camera rosie pe cei doi indragostiti

Citeste si: Panica in casa fetelor! Mihai si-a iesit din fire! "Mi s-a facut pielea de gaina!"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.