Alexandra, coplesita de emotii si de dorul fetitei sale, paraseste platoul "Puterea dragostei", in timpul convorbirii cu mama sa! Cum a reactionat Nicos?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2020, 00:34
Alexandra, reactie neasteptata la spusele mamei sale!

Alexandra a trecut prin momente extrem de dficile in editia de astazi, la interventia mamei sale in emisiune.

Dupa un schimb de replici acide cu Aya, in casa fetelor, Alexandra cedeaza nervos si sare sa loveasca. Aya este socata de reactia Alexandrei, iar celelalte fete incearca din rasputeri sa calmeze spiritele. Numai ca in timpul altercatiei iscate, Andrada este cea care primeste o lovitura neasptata din partea Alexandrei. Concurenta se repede sa ii ceara explicatii Alexandrei, iar aceasta se scuza ca nu a vrut sa o loveasca si ca pur si simplu a fost doar o victima colaterala, in calea nervilor ei.

Alexandra trece prin clipe emotionante!

Dupa ce atmosfera s-a calmat in casa fetelor, Alexandra a mai avut parte de o serie de emotii si trairi intense deoarece mama sa a intervenit in cadrul emisiunii prin intermediului unui apel video, pentru a incerca sa clarifice anumite acuzatii pe care Nicos i le-a adus fostei lui iubite in ultima perioada, legate de fiica acesteia.


Desi nu este de acord cu reactiile nervoase si cu comportamentul Alexandrei, mama acesteia a subliniat faptul ca isi adora cele doua fiice si nepotica si orice s-ar intampla nimic nu poate sa le desparta.

"Da, este foarte fericita pentru ca are o mama care se mandreste cu ea, langa care e si mamaia, care o ingrijeste si are toate conditiile!(...)

Eu cred ca nu ii da o lectie rea fetitiei, atata timp cat fetita nu se uita la emisiune! Ea e mereu langa mine! Eu cand ma uit la emisiune, ea se uita le desene sau se joaca!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deranjata de afirmatiile rautacioase lansate de Nicos, mama Alexandrei a spus raspicat ca nepoata sa este bine ingrijita si nu duce lipsa de nimic, chiar daca se afla departe de mama sa. Iata cum a reactionat Alexandra: