Alexandra, criză de plâns după despărțirea de Codruț: ”vreau să se termine...” Urmărește o ediție incendiară Puterea Dragostei MARȚI, 22 iunie, de la 11:00 și de la 17:00 pe Kanal D

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 21 iun 2021, 19:00
Alexandra nu mai rezista in competitie
Sursa: Captură KANAL D

Marți, 22 iunie, are loc o nouă ediție incendiară Puterea Dragostei, la Kanal D.

Alexandra își iese din minți, despărțirea de Codruț o pune în situații stânjenitoare, iar nimic nu pare că se îndreaptă spre făgașul normal. Tensiunile din casa dragostei ating cote maxime, Alexandra face o criză de plâns, blondina a ajuns la capătul puterilor și vrea să dea uitării relația cu fostul iubit.

”Vreau pur și simplu să trec peste, vreau să se termine, vreau să termin, pentru că nu-mi face bine, nu-mi face bine, nu sunt bine”, a

spus Alexandra printre lacrimi.

Alexandra a ajuns la capătul puterii, vrea să plece din casă

Alexandra vrea să părăsească competiția Puterea Dragostei, nu mai suportă să-l vadă pe Codruț în același loc cu ea. În ultima perioadă s-a tot zvonit că între Codruț și Maria ar exista o relație mai mult decât cea de prietenie, însă blondina se pare că nu a încheiat toate scotelile cu Marinescu.

”Marinescu de câte ori ai vorbit tu cu mine acasă? Eu vin după tine și strig prin emisiune să vorbim acasă, nu?”, a spus Alexandra către Marinescu.

Maria și-a ieșit instant din fire și a intervenit în discuția celor doi, semn că sentimentele pentru Marinescu încă există.

”Ce relați este între voi? De când și până când tu îl asculți pe Marinescu?”, a

spus Maria revoltată de situație.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Maria și Codruț, noul cuplu de la Puterea Dragostei? Urmăriți o ediție incendiară LUNI, 21 iunie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Alexandra este extrem de supărată pe Codruț, care după cum spune ea nu a sărit să-i ia apărarea când trebuia, iar în casă pentru că era filmat a venit imeditat după ea. Relația lor scârție din toate temeliile, iar șansele de a se împăca sunt tot mai mici.

”Se ajunge unde nu trebuie si prefer să mă retrag, nu am ce să reproșez...nu mai vreau să mai am nicio legătură, am greșit, am înșelat, gata, trecem peste.

Codruț-Alexandra s-a încheiat, eu cu drumul meu, ea cu drumul ei.”, a spus Codruț sătul de toată situația care s-a iscat în casă.

O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei

În ediția de mâine, o nouă concurentă pășește în casa dragostei. Teo, pe numele ei, intră imedita în vizorul băieților, care mai de care să o impresioneze mai mult.

Noua concurentă i-a acordat primul dans lui Adrian.

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea Dragostei, momentul adevărului: „Noi formăm un cuplu deja...” Ce a dezvăluit despre Ricardo?

Cei doi au avut parte de un dans romantic, iar emoția și privirile fugare nu au lipsit.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.