Alexandra, cuplata cu un alt concurent de la Puterea dragostei! Reactia, un adevarat soc in casa

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 27 aug 2020, 13:19
Alexandra face furori la Puterea dragostei sezonul 3!

Alexandra este printre cele mai mediatizate concurente de la Puterea dragostei sezonul 3. Dupa ce cuplul cu Nicos s-a incheiat rapid, Alexandra isi cauta iubit.

In emisiunea Puterea dragostei din 27 august, concurentii au lansat o ipoteza soc: Alexandra va forma un cuplu cu Akebono?

"Ipoteza bomba", a spus unul dintre concurenti.

Alexandra si Akebono au o relatie tensionata de cand a inceput show-ul, iar un cuplu intre cei doi ar fi cu totul si cu totul neasteptat. Akebono sustinea ca Alexandra nu a venit in show pentru a-si gasi un iubit, ci pentru a-si face publicitate, acelasi lucru pe care l-a cautat si prin aparitia la "In cautarea adevarului".

Nicos sustine aceasta ipoteza a lui Akebono, avand in vedere ca si el a spus acelasi lucru. "Ti-ai batut joc de mine, ai avut intentii proaste cu mine", i-a spus Nicos Alexandrei, cerandu-i in camera rosie acesteia sa nu mai vorbeasca despre el. Nicos a recunoscut ca Alexandra reprezinta pentru el un "subiect sensibil", acelasi lucru afirmandu-l si despre Mona. Nicos sustine ca are inregistrari compromitatoare cu Mona.

Akebono, acuzat ca nici el nu e interesat sa-si faca relatie!

Akebono parea sa formeze un cuplu cu Bianca, cu care s-a si sarutat. Madalina sustine, insa, ca nici el nu vrea sa-si faca o relatie.

Exact acelasi lucru de care o acuza Akebono pe Alexandra. "Du-te acasa!", i-a spus el Alexandrei in timpul unei certe mai tari.

"Ocupi locul degeaba", a mai zis el. Alexandra i-a cerut, desigur, explicatii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Akebono este foarte nervos in acest inceput de sezon 3 de la Puterea dragostei.

Mai intai a avut o explozie de nervi, aruncand cu tot ce i-a cazut in brate si devastand casa Puterea dragostei, apoi era sa se bata cu Cristian Comanici, cu care s-a impacat insa la scurt timp.

Akebono a sarit sa se bata si cu Nicos, dupa ce acesta l-a amenintat in prealabil. Akebono nu e genul care sa stea mult la discutii si o bataie in toata regula s-ar fi produs fara interventia celorlalti concurenti.

Nu este, de altfel, primul conflict intre Akebono si Nicos, cei doi fiind la un pas sa se bata si la inceputul acestei luni.

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.