Alexandra de la “Bravo, ai stil!”, aplaudata de Angelina Jolie de Romania pentru modul in care isi exprima punctul de vedere in razboiul cu Bianca

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 07 ian 2019, 09:21

In editia din aceasta seara a celui mai iubit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, difuzat la ora 22:30, la Kanal D, Christina Ich, cea supranumita Angelina Jolie de Romania, se alatura juratilor emisiunii in aceasta saptamana.

In editia de astazi, un scandal monnstru se isca intre Alexandra si Bianca, reprosurile necontenind sa apara; Alexandra neaga vehement toate acuzatiile care i se aduc, inclusiv acelea ca pentru conceperea outfiturilor prezentate in fata juratilor, fata ar fi apelat la ajutorul unui stilist. 

Dupa ce isi exprima punctul de vedere in fata juratilor, Alexandra este aplaudata de acestia, Christina Ich aducandu-i complimente care o coplesesc pe concurenta.

Ramane de vazut daca si din punct de vedere stilistic Alexandra reuseste sa o impresioneze pe Christina. 

Doamne, Alexandra! Esti adorabila!”, exclama Christina Ich. 

Intregul moment il veti putea urmari in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:30, la Kanal D!

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.