Alexandra de la Puterea dragostei are o meserie controversata. Iata cu ce se ocupa concurenta in varsta de 26 de ani

Autor: Raluca Ionita
Actualizat: 18 iul 2022, 08:55
Alexandra de la Puterea dragostei

Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena are 26 de ani, vine din Vaslui, dar locuieste in Bucuresti. Toti cei care o cunosc ii spun Alexandra.

 

Alexandra de la Puterea dragostei este pasionata de social media si are un canal de Youtube. Alexandra de la Puterea dragostei sustine ca este asumata din fire si a mentionat inca din prima clipa ca a fost casatorita.

In prezent, Alexandra de la Puterea dragostei este divortata si are o fetita in varsta de 5 ani. Concurenta isi doreste langa ea un barbat sincer, care sa ii fie mereu alaturi si sa o respecte.

Alexandra de la Puterea dragostei a venit în competiție alături de sora ei, Adriana

Aceasta a venit in emisune cu ganduri mari, isi doreste sa se casatoreasca, iar rochia de mireasa o are deja pregatita. Alexandra recunoaste ca, pe langa calitati, are si defecte. Este loiala, sincera, directa, dar si impulsiva si agitata. Nu ar accepta si n-ar trece peste minciuna. Nu a inselat niciodata si nu ar vrea sa aiba parte de asta.

Ii plac provocarile si spera sa ajunga pana in finala si chiar sa fie castigatoarea acestui sezon.

Alexandra de la Puterea dragostei a venit in competitie alaturi de sora ei mai mica, Adriana. Cele doua sustin ca sunt cele mai bune prietene, pe langa surori, si declara ca au incredere doar una in cealalta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sezonul 3 "Puterea dragostei" a inceput. Ce reguli noi exista

Cei 14 concurenti vor incerca sa isi gaseasca sufletul pereche, dar si sa castige premiul saptamanal de 1500 de euro. Telespectatorii sunt nereabdatori sa ii cunoasca pe noii concurenti sa sa isi aleaga favoritii pe care sa ii voteze.

In premiera, "Puterea dragostei" a aparut o regula care va recompensa lunar cuplul favorit! 1500 de euro vor merge catre indragostitii care ii vor convinge cel mai mult pe telespectatori.

Citeste si: Puterea dragostei 3 august: Nikos si Akebono au vrut sa se ia la bataie! De la ce a plecat totul

Citeste si: Un nou concurent, Gabita, a intrat in casa "Puterea dragostei"! Canta manele, ca Jador! Uite ce melodie le-a interpretat fetelor VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Iancu Sterp, surprins în piscină alături de o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei". Despre cine este vorba?

"Sunt convinsa ca se vor naste noi povesti de iubire! Singura regula pentru concurenti este ca nu se pot vedea in afara casei! Pot vorbi la telefon, isi pot da mesaje, insa sub nicio forma nu se vor putea vedea in afara casei! In premiera, vom oferi lunar un premiu de 1500 de euro pentru cuplul favorit! Sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti!", a spus Cristina Mihaela, noua prezentatoare a show-ului matrimonial.

Sapte fete si sapte baieti au inceput luni, 27 iulie, aventura dragostei, pe platourile de filmare din Turcia, unde toata lumea asteapta sa vada noi povesti de iubire, dar si intrigi si rivalitati!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.