Alexandra de la Puterea dragostei, reactie neasteptata dupa ce a fost aspru criticata in mediul online! "Nu regret niciodata ceea ce am facut in trecutul meu" Iata ce marturisiri a facut tanara!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 aug 2020, 17:35
video Foto(5)

Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena este una dintre cele mai controversate concurente din noul sezon Puterea dragostei.

Alexandra de la Puterea dragostei a venit in casa Puterea dragostei, pentru a-si cauta jumatatea. Tanara a intrat in emisiune alaturi de sora ei, Adriana, de care este foarte atasata.
Alexandra de la Puterea dragostei a fost remarcata inca de la inceput drept o femeie puternica, o fire directa si nonconformista. Aceasta a recunoscut ca a trecut printr-o casnicie esuata, in urma careia a rezultat o fetita, care in prezent are varsta de 5 ani.

Faptul ca este mama nu a impiedicat-o pe Alexandra sa isi doreasca in continuare sa isi gaseasca un barbat care sa o iubeasca, sa o respecte si sa o accepte asa cum este.

Alexandra de la Puterea dragostei, reactie neasteptata dupa multele critici primite

Alexandra a recunoscut mereu ca, pe langa calitati, are si multe defecte, dar pe care si le-a asumat.

Aceasta a marturisit ca este o persoana loiala, sincera, directa, dar si impulsiva, extrem de agitata si geloasa. Nu ar accepta si n-ar trece peste minciuna. Nu a inselat niciodata si nu ar vrea sa aiba parte de asta experienta oribila nici din partea barbatului iubit.

Alexandra de la Puterea dragostei este pasionata de social media si are un canal de Youtube, unde obisnuieste sa publice momente video din viata sa.

Tocmai pentru faptul ca a demonstrat tuturor ca este o fire directa, sincera si asumata, Alexandra a primit o multitudine de critici din partea unor fani Puterea dragostei, care au intristat-o si au determint-o sa vine cu o replica:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arata Alexandra fara machiaj? Fanii lui Cristian i-au facut o gluma proasta

Citeste si: Alexandra, in lacrimi a ajuns la vorba baietilor: "Nu e locul meu aici!" Sa fie o alta strategie sau cedeaza cu adevarat?

Citeste si: Alexandra s-a dezlantuit! Cum a reactionat Mihai la acuzatiile ei! "Ai spus ca lupti pentru mine! Acum ce faci?"

"Oamenii te vor judeca oricum pentru orice eşti, orice faci, orice gândeşti şi transmiţi, pentru ce crezi. Întotdeauna vei deranja pe cineva, vei atinge o coardă sensibilă, vei trezi o rană veche şi nici măcar nu depinde de tine. Fiecare e la nivelul lui de înţelegere pe care odată şi odată îl va depăşi. Dar până atunci, pentru ce preferi să fii judecat? Pentru măştile tale sau pentru autenticitatea ta? Ei bine dragilor eu prefer să fiu proastă cinci minute și să spun ce cred, decât să fiu proastă toată viața tăcând.

Eu nu mă tem să spun ceea ce gândesc, nu îmi este teamă că voi fi judecată si bine înțeles îmi asum ce scot pe gură. Experienţele mele de viaţă din trecut, "greșelile" pe care le-am făcut şi lecţiile pe care mi le-am însuşit în urma lor, sunt cele care m-au făcut să devin ceea ce sunt astăzi. Nu regret niciodată ceea ce am făcut în trecutul meu pentru că am învăţat lecţii preţioase prin intermediul acţiunilor mele. Tot ceea ce s-a întâmplat a făcut parte din procesul meu de învăţare, din şlefuirea personalităţii mele. Eu am învățat cel mai bine prin încercare şi eroare. Cei care nu-şi dau voie să trăiască, să facă "greşeli" şi să înveţe din ele, nu vor putea atinge maturitatea şi înţelepciunea necesare vieţii. Experimentez acţioneaz, învaţ şi trăiesc!", a scris Alexandra pe contul ei de socializare.