Alexandra Dinu, adevărul despre relația cu Bobby Păunescu „ Am petrecut câteva zile de vacanță împreună cu el”. Totul despre legătura dintre cei doi

Author: Diana Bostan
Actualizat: 23 aug 2023, 13:24

Bobby Păunescu și Aleandra Dinu

Sursa: Captură KANAL D/ Instagram- Alexologia

Mai multe poze și videoclipuri au apărut în mediul online, în care frumoasa Alexandra Dinu este surprinsă în compania lui Bobby Păunescu. Zvonurile unei posibile relații au început să apară, dar Alexandra Dinu a ținut să lămurească situația.

Alexandra Dinu a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, în care a ținut să vorbească despre legătura dintre ea și Bobby Păunescu.

Frumoasa Alexandra Dinu a vorbit despre relația ei cu Bobby Păunescu

În ciuda zvonurilor ce au circulat în mediul online, Alexandra Dinu susține că între ea și Bobby există doar o relație de amiciție și nimic mai mult.

Aceasta a dezvăluit faptul că cei doi au petrecut vacanța împreună cu alți prieteni comuni, iar pozele apărute în mediul online sunt din călătoria respectivă.

Citește și: Alexandra Dinu, transformată radical după 16 ani de la despărțirea de Mutu! Cum a ajuns să arate și ce face pentru bani în Italia

„ În legătură cu informațiile apărute astăzi în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații.

Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu, și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreunã cu el și cu alți prieteni comuni”,
a scris Alexandra Dinu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: S-a iubit Dan Bittman cu femei măritate? Solistul a răspuns sincer la cea mai râvnită întrebare

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Alexandra Dinu susține că nu ea se afla în fotografia postată de Bobby Păunescu în care o femeie blondă apare în patul lui.

Blondina a vorbit despre fotografia care a provocat vâlvă

Alexandra Dinu este dezamăgită de faptul că Bobby Păunescu a lăsat să se interpreteze ceva mai mult în momentul în care a postat fotografia cu misterioasa blondină din patul său.

Citește și: Alexandra Dinu are TALENT nu numai la actorie, ci si in BUCATARIE. Uite ce bine se pricepe la gatit!

Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede și al cărui nume l-am aflat ulterior.

Numele ei nu am să îl fac public, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la privacy”, a mai scris Alexandra Dinu.

Citește și: Alexandra Dinu, prezenta ELEGANTA si SIC la Festivalul de Film de la Venetia

Alexandra Dinu a ținut să precizeze faptul că dacă între ea și Bobby Păunescu ar fi existat o relație amoroasă, nu ar fi avut de ce să țină secret acest lucru.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.