Alexandra, dispusă să cunoască un alt bărbat din Casa iubirii? Gagea dezvăluie ce așteptări are de la fosta iubită. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, marți, 4 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 iun 2024, 19:35

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc marți, 4 iunie. Alexandra, noua concurentă, este pusă la zid de masculii din emisiune.

Băieții din Casa iubirii fac acuzații dure la adresa Alexandrei! A venit bruneta pentru Gagea sau nu? Noua concurentă dă cărțile pe față și spune care este, de fapt, motivul pentru care a intrat în casă. Aflați ce reacții se vor declanșa în Casa iubirii, marți, 4 iunie, de la 10:00 și 16:30!

Citește și: O nouă concurentă a intrat în “Casa iubirii”! Gagea a izbucnit în lacrimi când a văzut-o. Cine este tânăra

Alexandra, dispusă să cunoască un alt bărbat din Casa iubirii? Gagea dezvăluie ce așteptări are de la fosta iubită

Robert: "Singurul tău obiectiv este să-l recucerești pe Gagea, în situația în care nu vei reuși, adio!"

Antoni: "Ieri ai spus că dacă ar fi să se apropie de altă fată, ai rămâne și tu."

Alexandra: "Da!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Concurenții nu înțeleg exact care este motivul pentru care a venit Alexandra în ''Casa iubirii'', având în vedere că îl cunoaște deja pe Gagea, iar relația lor s-a încheiat de comun acord. Cu toate acestea, Gagea vrea să vadă dacă bruneta a venit doar pentru el.

Robi: "Tu deja o cunoști din cap până în picioare."

Gagea:" O cunosc, dar nu trebuie cunoaștere, poate să îmi demonstreze că a venit doar pentru mine"

Rebecca: "E șantaj emoțional ce se întâmplă aici!"

Între timp, Alexandra mărturisește că nu este vorba despre un alt băiat, iar declarațiile ei au avut un scop, acela de a vedea cum reacționează Gagea.

Citește și: Roberta, hotărâtă să ia o pauză de la relația cu Sebastian: „Ne pierdem!”. Concurentul de la „Casa iubirii” începe să regrete modul în care s-a purtat cu ea

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 4 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?