Alexandra este marea câștigătoare a emisiunii „Bravo ai stil!” 2023, sezonul 8! Primele imagini

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 26 aug 2023, 02:14

Sezonul 8 al emisiunii „Bravo ai Stil” a ajuns la final. Alexandra este marea câștigătoare „Bravo ai Stil!”2023

Emisiunea „Bravo ai stil!”este una dintre cele mai urmărite și apreciate emisiuni de modă din România. Ajunsă la finalul sezonului 8, show-ul TV și-a desemnat marea câștigătoare. Iată cine este aceasta.

Cine este marea câștigătoare „Bravo ai Stil!”2023

Alexandra este câștigătoarea sezonului 8 al emisiunii „Bravo ai Stil”. Telespectatorii au decis. Aceasta s-a luptat cu Maria pentru Marele Premiu. Diferența de voturi a fost una considerabila.

Ca și celelalte sezoane, marea finala a fost un moment plin de emoții și extrem de așteptat, mai ales de către concurente.

Alexandra câștigătoare a fost anuntată  în direct, iar pe lângă titlul de cea mai stilată femeie din România, concurenta câștigătoare va primi și un premiu în valoare de 100.000 de lei. 

După aproape 100 de ediții, emisiunea „Bravo ai stil!”, în care concurentele și-au etalat ținutele, cu piese greu de integrat, adorate sau mai puțin plăcute de juriu, a ajuns la final.

Deși de multe ori ținutele alese de fete nu au fost unele inspirate, cu ajutorul celor trei jurați Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, au reușit să se dezvolte, să își creeze propriul stil și să ajungă până în marea finală, unde au fost apreciate, susținute și votate de către publicul din România.

Cine a părăsit Marea Finală „Bravo, ai stil”

Ilinca Vandici le-a invitat pe Andreea și pe Jasmine să vină lângă ea, așa cum face la fiecare eliminare care are loc în competiție. Tensiunile și emoțiile sunt uriașe, privirile sunt ațintite către coroana care va străluci pe capul câștigătoarei marei finale „Bravo, ai stil!” 2023. 

„Așa cum bine știți, marea finală este împărțită în mai multe etape eliminatorii și din păcate Andreea și Jasmine se află în pericol de eliminare în prima etapă eliminatorie!”, a spus Ilinca Vandici.

După ce Jasmine și Andreea au fost chemate la eliminare, Ilinca Vandici a facut un anunț covârșitor. Maria, fiind pe primul loc în clasament, a ales o altă concurentă care să se alăture Andreei și Jasminei la eliminare, dintre Iris și Alexandra. Cu greutate în suflet și pe chip, Maria o nominalizează pe Alexandra spre eliminare, astfel că în față au ajuns Andreea, Alexandra și Jasmine.

Prima finalistă care a părăsit marea finala „Bravo, ai stil” 2023 este Andreea: ''Poate nu m-am votat singura si aceasta este problema. Eu chiar sunt o castigatoare'', a declarat Andreea.

Aceasta a părăsit competiția recunoscătoare pentru toată experiența trăită. 

Cea de a doua concurenta eliminata din marea finală „Bravo, ai stil” este Jasmine. 

''Si mie imi pare rau pentru ca stiu zecile, sutele de mesaje pe care le-am primit pana acum.

Va multumesc din suflet pentru fiecare vot in parte. Eu ma consider castigatoare! Aleg ca in final sa ofer iubire'', a spus Jasmine.

Cea de a treia concurenta eliminata din marea finală „Bravo, ai stil” este Iris.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

''Sunt foarte fericita si mandra'' Iris a izbucnit in lacrimi si le-a urat fetelor ca cea mai buna sa castige.

Cine au fost finalistele emisiunii „Bravo ai stil!”, sezonul 8?

Marea finală a emisiunii „Bravo ai stil!” a avut loc pe data de 25 august. Câștigătoarea acestei ediții va intra în posesia unui premiu în valoare de 100.000 de lei.

Ca și în sezoanele precedente, telespectatorii au avut ocazia să-și voteze favorita,  desemnată în direct, la Kanal D.

Concurentele au făcut tot posibilul pentru a demonstra că pe lângă dorința de a câștiga și curaj stilistic, au acumulat și experiența necesară în timpul show-ului pentru a dovedi că merită să fie pe podium. Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la Kanal D2, iar din zece au mai rămas doar cinci concurente care au intrat în marea finală.

Citește și: Cine sunt primele doua concurente eliminate din marea finală „Bravo, ai stil”

Printre finalistele acestei ediții s-au aflat Maria, Andreea, Iris, Alexandra și Jasmine.

Iată care au fost finalistele acestei ediții:

Cine este Jasmine de la „Bravo ai stil!”?

De-a lungul întregii emisiuni, Jasmine a încercat să impresioneze juriul prin ținutele sale unice și îndrăznețe. Jasmine are 22 de ani, este din București și este studentă în ultimul an la Facultatea de Litere din Cadrul Universității din București. Tânăra este pasionată de literatură și își dorește să devină profesoară de limba română pentru a avea puterea de a schimba ceva în sistemul de învățământ românesc. Despre stilul său, aceasta spunea că este unul modern, unic și actual. Tânăra spune despre ea că este o fire extroverta și onestă.

Cine este Alexandra de la „Bravo ai stil!”?

Alexandra a intrat în emisiunea prezentată de Ilinca Vandici cu planuri foarte mari pentru parcursul ei în show-ul vestimentar. Aceasta este make-up artist și are propriul salon, în cadrul căruia își desfășoară activitatea. De mic copil, Alexandra a cochetat cu modelingul. Se descrie ca fiind o fire versatilă și cameleonică.

Aceasta a declarat că a venit în emisiune pentru a câștiga și pentru a da un nou aer show-ului TV.

Cine este Iris de la „Bravo ai stil!”?

Iris are 24 de ani și este din Baia Mare. În prezent locuiește în Cluj Napoca unde este studentă în ultimul an la master la Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca, specializarea Modă Design vestimentar. 

Concurenta din sezonul 8 al emisiunii „Bravo ai stil!” își caracterizează stilul vestimentar că fiind unul versatil și îndrăzneț. Aceasta spune despre ea că este o fire extrovertă, impulsivă, ironică și amuzantă.

Ea a declarat în cadrul castingului pentru emisiune că viața alături de ea este o petrecere non-stop.

Aceasta este pasionată de călătorii, film dar și de modă. Pasiunea sa legată de modă, dar și stilul său vestimentar sunt moștenite de la mama sa pe care o descrie ca fiind o „o figură în societatea Băimăreană din toate punctele de vedere.”

Cine este Andreea de la „Bravo ai stil!”?

Andreea Moldovanu participă în sezonul 8 al emisiunii “Bravo ai Stil!” pe Kanal D2. Concurenta are 24 de ani, este din Botoșani și locuiește în Iași. Aceasta este studentă în anul V la Facultatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa.

Andreea spune că îi place să experimenteze stiluri noi, să încerce să descopere cât mai mult în ceea ce privește industria de fashion, pentru că își dorește ca pe viitor să poată spune că și-a găsit cu adevărat un anumit stil vestimentar. 

Citește și: Eliminare uluitoare la „Bravo, ai stil!” Una dintre cele mai apreciate concurente din acest sezon a părăsit competiția, cu lacrimi în ochi! „Plec de aici învățată cu multe”

Cine este Maria de la „Bravo ai stil!”?

Maria și-a făcut debutul, în cadrul emisiunii, pe data de 8 mai. Modul în care aceasta s-a prezentat, dar și styling-ul pe care l-a adoptat a impresionat pe toată lumea.

Maria este din Roman, dar locuiește în București și a terminat UNarte. Tânăra brunetă, deși nu a fost din prima ediție în platoul de la Kanal D2, a reușit să se facă rapid remarcată și să se ridice la nivelul așteptărilor.

Își dorește să rămână în București și să își creeze propria linie de haine, cu pași mici, dar siguri.

Maria este o fire extrem de ambițioasă și a declarat că a intrat în cadrul acestui concurs doar cu gândul să îl câștige.