Alexandra, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" a spus ADEVARUL despre operatiile estetice pe care le are! Alina a verificat daca are silicoane si a scos-o in fata publicului

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 apr 2017, 10:32

Alexandra a venit la "Bravo, ai stil! Panorama" pentru a povesti despre experienta "Bravo, ai stil!" si a si raspuns catorva intrebari destul de personale.

Marea intebare de pe buzele tuturor inainte de alte detalii legate de participarea Alexandrei la "Bravo, ai stil!" a fost legata de operatiile estetice pe care fosta concurenta le are. Alexandra a spus ca singura interventie este la nivelul buzelor, in rest nu are nici injectii in pometi, nici operatie la nas si nici implanturi mamare. Fosta concurenta a recunoscut ca a cam exagerat cu injectiile in buze pentru ca ea le avea deja mari, insa nu regreta nimic din ce a facut."In

afara de interventia de la nivelul buzelor, nu am nici silicoane, eu am bustul mic dupa cum se vede. Eu aveam buzele destul de mari, mi-am injectat o fiola, am facut de trei ori aceasta injectie. Nu vreau sa fac alta interventie.

Cat despre competitia "Bravo, ai stil!", Alexandra a spus ca s-a simtit coplesita oarecum: "Pentru mine a fost o presiune mare, avand in vedere ca nu mai lucrasem in televiziune, aveam asteptari mult mai mari, insa mi-am atras eliminarea, ma vedeam mult si bine acolo."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.