Beatrice, fiica Alexandrei de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre relația mamei ei cu Codruț Pop. Mai sunt sau nu împreună?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 mai 2023, 01:50

Alexandra, dezvaluiri despre fostul ei iubit, Codrut Pop

Sursa: Instagram

Alexandra, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, a povestit de ce nu mai vrea sa incerce sa ramana din nou insarcinata.

Fosta iubita a lui Codruț Pop a dezvăluit pentru emisiunea Online Story faptul că nu își mai dorește încă un copil deoarece în lunile aprilie-mai a trecut prin mai multe lucruri urate legat de acest subiect, însă, ipotetic, daca ar fi să rămână însărcinată, ar vrea tot o fetiță. Fiica Alexandrei a declarat că și-ar dori că mama ei să aibă tot o fetiță, a dezvăluit micuța pentru Online Story, în exclusivitate.

Citeste si: Cum și-a bătut joc Alex Zănoagă de Bobicioiu după ce a aflat că fiul lui, Dominic, i-a zis tată: "El e tată, dar are alt copil!"

Beatrice o da de gol pe mama ei. Mai este sau nu impreuna cu Codrut Pop

Alexandra: "După cum am spus, am trecut printr-o perioada foarte urata, însă stiu că am lașat-o balta cu dorință de a avea încă o fetiță.

Este de ajuns Beatrice și nu mai vreau să încerc. Niciodată nu se știe. 

Beatrice: "Codruț îmi da mie bani, eu îi cer și el îmi da. Ei s-au împăcat doar că mami vorbește mereu la telefon cu el. Vor merge la petrecere amândoi. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra: "Avem o nunta la Cluj și da, o să plecam acolo. Este la nașii părinților mei. Da, nu ne-am certat, nu nimic, dar nu știm ce se vă întâmplă în continuare. Nu am cum să spun daca suntem împreună sau nu. Eu am treburile mele, el pe ale lui. Eu m-am întâlnit cu el. 

Beatrice, relatie stransa cu fostul iubit al Alexandrei

Beatrice: "Odată, mami l-a desenat. Mie îmi place mult de Codruț. Ea s-a supărat pe el și l-a desenat, apoi și el. Eu aș vrea să sar în brațe la el. I-aș zice că îmi este dor de el." 

Alexandra: "Nu exista data în care să nu se joace cu ea, să nu vorbească la telefon cu el. El zice că o lasă să facă ce vrea ea."

Citeste si: Exclusiv! De ce Andreea Mantea nu poartă bijuteriile moștenite de la mama ei: "Sunt foarte superstițioasă!"