Alexandra, fosta soție a lui Sebastian Chitosca, reacție tranșantă după ce s-a spus că ar fi avut o relație cu Zanni

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 oct 2021, 09:43

Ce spune Alexandra Chitosca despre relatia cu Zanni

Sursa: Instagram

Alexandra, fosta partenera de viata a lui Sebastian Chitosca, fostul Faimos de la Survivor Romania 2021, a fost intrebata direct daca a avut o relatie cu Zanni.

Sebastian Chitosca si Alexandra, fosta lui sotie, si-au spus adio dupa ce toata lumea credea ca au cea mai frumoasa si mai sudata relatie. Insa, se pare ca participarea lui Sebastian la Survivor Romania 2021 si-a pus amprenta asupra Alexandrei, dar a si lui Sebastian. Cea care a facut primul pas si a hotarat divortul a fost Alexandra care mai mult decat atat a obtinut si un ordin de restrictie impotriva lui Sebastian. 

Citeste si: Jador a spus adevărul despre absența de la botezul organizat de Culita Sterp. De ce nu a a venit, de fapt, la eveniment

Alexandra, fosta sotie a lui Sebastian Chitosca, reactie transanta

Scena in care Sebastian isi implora fosta sotie sa coboare din masina si sa discute despre ce s-a intamplat a fost filmata de catre un vecin in momentul cand a venit un echipaj de politie la resedinta familiei.

Se pare ca nu a fost chip ca Alexandra sa se lase induplecata. Dupa acest episod, Sebastian Chitosca a parasit Germania pentru o perioada de timp, lasandu-i timp de gandire Alexandrei si poate sa revina asupra deciziei, insa mai nou, au aparut alte zvonuri legate de Alexandra si Zanni, moment in care fostul Faimos a luat foc si a raspuns pe Instagram: ”Bă, proști sunteți, unii! Exact cu Zanni s-a f...
nevastă-mea! Proștilor!”
 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sebastian Chitosca, acuzat ca a stat pe banii sotiei

Citeste si: A fost sau nu prezenta mama Geta la botezul fiului lui Culita Sterp? Cine a dat-o de gol pe cea mai celebră mamă și ce poze au ieșit la iveală cu ea

Dupa cateva zile, aceeasi intrebare a primit si Alexandra pe contul ei de Instagram si tanara a raspuns imediat fara a lasa niciun loc de interpretare: "NU". Dupa despartirea de sotul ei, Alexandra este destul de activa pe contul de Instagram si raspunde la curiozitatile internautilor, insa nu si la cele referitoare la relatiei ei cu Sebastian Chitosca care, de altfel si el este foarte activ in mediul online si chiar a primit critici grave ca nu munceste si pana acum a stat pe banii fostei sale sotii.

Cineva din familia lui Sebastian i-a luat apararea si a raspuns celor care au spus rautati despre el: "Alooo. Ai probleme mari la cap. Cred că ar trebui să mergi puțin la un control”