Alexandra, geloasă chiar de ziua Virginiei! Reacția concurentei de la „Casa iubirii” după ce Gagea i-a oferit un buchet de flori sărbătoritei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 25 sep 2024, 17:12

Astăzi, Virginia a fost sărbătorită de concurenții din „Casa iubirii”. Băieții i-au făcut acesteia o surpriză și au intrat în casa fetelor cu un tort și cadouri, în timp ce îi cântau „La mulți ani!”.

Virginia a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, iar, cu această ocazie, fetele și băieții i-au cumpărat diverse cadouri. Băieții au pus, cu toții, bani pentru a-i cumpăra un parfum concurentei de la „Casa iubirii”, însă Gagea a ținut să scoată în evidență că el i-a cumpărat, de unul singur, un impresionant buchet de flori.

Cum a reacționat Alexandra după ce Gagea i-a oferit un buchet de flori Virginiei

Înainte de a trece să-și ia în brațe iubita, Gagea a ținut ca, prima dată, să-i ofere Virginiei florile, să o îmbrățișeze, să o pupe și să o felicite. Alexandra a remarcat acest lucru și a fost foarte supărată pe partenerul ei.

„Toți iubiții au mers la ele”,  i-a adus în prim-plan Alexandra lui Gagea.

Gagea, însă, s-a arătat revoltat de această remarcă și i-a spus că nu a făcut-o în mod intenționat și că ar trebui să înțeleagă contextul: „Tu ești conștientă de un lucru? Că e ziua

unei colege și am venit toți să-i cântăm ”La mulți ani!”?”.

Citește și: Ce școală a urmat Alexandra de la „Casa iubirii”! Puțină lume știe ce meserie are, de fapt, frumoasa concurentă

Ulterior, bruneta i-a explicat că nu este vorba despre faptul că i-a cântat „La mulți ani!”, ci că, înainte de acest moment, putea veni la ea, cum au făcut și ceilalți concurenți: „Nu, nu asta e problema.

Moldo m-a salutat, Sebastian a mers la Roberta ”.

Urmăriți momentul integral în materialul video de mai jos:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Gagea ar fi preferat să nu fi reluat relația cu Alexandra

Cu toate acestea, concurentul tot nu a înțeles motivul pentru care s-a supărat Alexandra: „Mă faci să mă simt prost de fiecare dată când încerc să fac ceva. A fost un gest drăguț pentru colega noastră, oricine ar fi fost, la fel aș fi făcut”.

În plus, ceea ce a contribuit la supărarea Alexandrei a fost un subiect pe care Gagea l-a discutat, recent, pe live. Acesta a recunoscut că, dacă ar da timpul înapoi, nu ar mai lua totul de la capăt cu Alexandra. Chiar dacă, inițial, concurenta nu a spus nimic despre acest lucru, ulterior a ținut să-i atragă atenția iubitului său pentru această afirmație.

Citește și: Gagea, la un pas să se despartă de Alexandra: „Nu mai e aceeași chimie”. Concurenta de la „Casa iubirii” nu mai rezistă și izbucnește în lacrimi

„Tu te gândești în ce ipostaze mă pui și ce spun ai mei și toată lumea?”,  a spus bruneta.

Însă Gagea nu a părut să aibă nicio părere de rău pentru ceea ce a spus, ba din contră, acesta își asumă tot ceea ce face și nu pune preț pe ceea ce zic persoanele din exterior: „Nu mă interesează ce spune lumea”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.