Alexandra, geloasă pe interacțiunile dintre Patrick și Teodora?! Cum a reacționat concurenta când i-a văzut pe cei doi în camera roșie: „Noi am discutat”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 iul 2024, 19:03

Patrick a chemat-o pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei

Sursa: Kanal D

Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.

Sub ochii ușor geloși ai Alexandrei, Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, fapt ce nu a încetat să stârnească reacții din partea Alexandrei. 

Citește și: Julia a răbufnit în mediul online! Mesajul unei internaute a iritat-o la culme pe concurenta de la „Casa iubirii”: „Așa se naște frustrarea”

Alexandra, subiect de discuție între Patrick și Teodora

Patrick a chemat-o pe Teodora pentru a discuta diferite subiecte, dar într-un timp limitat. Cei doi au vorbit și despre Alexandra, iar Teodora i-a confirmat concurentului faptul că simte anumite priviri din partea brunetei asupra ei atunci când vine vorba de Patrick. 

Patrick: Ai crezut că nu te chem?

Teodora: Nu, eram sigură că o să mă chemi.

Patrick: E bine să fii încrezătoare.

Teodora: Da, chiar sunt. Ce faci?

Patrick: Uite, am vrut să văd și ce faci tu. Ați destins puțin atmosfera pe acolo. Fetele se tot certau pe acolo.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Teodora: Eu merg unde mă simt bine. Nu pot să spun că între mine și Alexandra sunt tensiuni, dar cu Roberta nu prea am treabă.

Patrick: Ai simțit ceva tensiuni din partea Alexandrei?

Teodora: Nu pot să zic asta, dar o simt puțin că nu mă agreează.

Cum a reacționat Alexandra după camera roșie a celor doi

Încercând să ascundă faptul că încă este interesată de Patrick, Alexandra îi mărturisește prietenei sale, Roberta, faptul că nu ar avea de ce să fie supărată, deoarece între ei nu există nici o „situație”. 

Cu toate acestea, bruneta susține că a discutat cu Patrick mai multe lucruri decât ar putea discuta el cu Teodora în camera roșie. 

Alexandra: Nu m-am supărat. N-am de ce. Noi chiar am discutat azi și pot să spun că am discutat mai mult decât s-ar putea discuta într-o cameră roșie.

Citește și: Patrick îi face declarații romantice Teodorei: „Îmi place de tine”. Cum reacționează noua concurentă de la „Casa iubirii”

Urmăriți întregul material în videoclipul de mai jos:

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!