Alexandra, gest uluitor la adresa Larisei! Concurenta îl cheamă în camera roșie pe Ionuț! „Nu mă așteptam” Aflați cum va reacționa Larisa și ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 30 iunie 2022, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 iun 2022, 19:20
Foto(5)

Momente incredibile se vor derula în Casa iubirii, joi, într-o nouă ediție incendiară! Alexandra îl cheamă în camera roșie pe nimeni altul decât Ionuț!

În cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, concurentul Dragoș a fost eliminat, după ce a fost nominalizat de către colegii lui, alături de Alexandra și Grațiela. După plecarea lui Dragoș, un nou băiat și-a făcut apariția în Casa iubirii, spre marea uluire a fetelor. George a făcut furori în casă fetelor și a încercat să afle cât mai multe lucruri despre tinerele pe care pusese deja ochii.

Rămâne de văzut dacă vreuna dintre ele îi va cuceri inima în perioada următoare!

Alexandra, gest uluitor la adresa Larisei! Concurenta îl cheamă în camera roșie pe Ionuț!

În ediția de miercuri, Ionuț și Larisa au trecut prin momente dificile și tensionate, după ce tânărul a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că nu este deloc mulțumit de comportamentul partenerei lui. Mai mult decât atât, Ionuț a dezvăluit faptul că a trecut până acum cu vederea multe lucruri care nu-i fac cinste.

Pe de altă parte, Larisa nu a înțeles atitudinea iubitului ei, iar relația lor a ajuns într-un mare impas.

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit, George a cunoscut fetele din Casa Iubirii. Cum arată femeia ideală pentru noul concurent

Joi, 30 iunie, în Casa iubirii, concurenții au parte de un nou moment uluitor. Alexandra îl va chema în camera roșie tocmai pe Ionuț, deși știa că acesta traversează o perioada dificilă în relația lui cu Larisa.

Știind că Ionuț și Larisa se află la un pas de despărțire, Alexandra, pare că ar vrea să profite de situație și nu face decât să amplifice problemele care deja existau între cei doi parteneri. Văzând pe monitor că Alexandra l-a chemat în camera roșie pe Ionuț, Larisa este extrem de contrariată și nu își explică gestul îndrăzneț făcut de rivală ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ionuț: Tu lipseai în toată supărarea mea!

Maria: L-a chemat pe Ionuț! Îți bați joc de mine!

Larisa: Nu mă așteptăm nici eu! E tare șmecheră fata asta!

Citeste si: Ionuț și Larisa, în pragul despărțirii? Concurentul izbucnește în lacrimi! „Am acceptat multe chestii care nu-mi fac cinste” Aflați ce se va întâmpla între cei doi îndrăgostiți