Alexandra, iesire nervoasa fara precedent! Aflati ce se va intampla joi, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 11 oct 2021, 10:54

Joi, 5 august, are loc o nouă ediție incendiara Puterea dragostei, la Kanal D.

Mâine vă așteaptă o nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei. În ediția de mâine vor izbucni noi conflicte între concurenți, iar aceștia nu vor rata ocazia să spună tot ce au pe suflet.

Citeste si: Roxana Buzoiu a răbufnit! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este vânătă pe tot corpul. Ce legătură are iubitul ei?

Puterea dragostei, joi, 5 august

Concurenții vor continua să aibă o atitudine agresivă și se vor jigni reciproc. În casa Puterea dragostei, ziua de mâine va continua în același registru ca până acum, cu multe tensiuni si certuri. 

Mâine, telespectatorii vor avea parte de un episod incendiar, presărată cu multe momente tensionate. În ultima vreme, relațiile dintre concurenți sunt tot mai fragile. 

Concurentii din casa Puterea dragostei par sa nu renunte deloc la orgolii si vechi invidii si neintelegeri si le readuc aproape zilnic in actualitate, declansand conflicte si mai mari

Citeste si: Despărțire surpriză la Puterea Dragostei! Andrada și Cazi și-au spus adio! Au plecat împreună din emisiune, iar la scurt timp s-au despărțit

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În casa Puterea dragostei va fi o zi extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, iar concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace. 

Certurile vor scăpa din nou de sub control, iar concurenții vor ajunge la jigniri grave. Marinescu și Alexandra nu se vor putea abține de la comentarii și așa cum se întâmplă de fiecare dată, acestia vor stârni din nou controverse în ediția de maine a emisiunii.

Emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce telespectatorilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre concurenți.

Emisiunea Puterea dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D. Daca doriti sa nu ratati nicio editie a productiei, o puteti urmari si online. Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand   pagina oficiala de LIVE STREAM   de pe laptop, tableta sau telefonul mobil.  

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de joi a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.