Alexandra, iesire nervoasa fara precedent! "E casa de balamuc aici! Nimeni nu mai e normal!" Urmariti miercuri, 10 martie, o editie indendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 mar 2021, 21:32
video Foto(4)

Alexandra ajunge sa certe la cutite cu Cristian Comanici si cu Manu, noul concurent de la Puterea dragostei!

Editia de miercuri, 10 martie 2021, se anunta una marcata de momente tensionate, jigniri si iesiri nervoase fara precedent, provocate de unii concurenti, care din nou par sa fi uitat de faptul ca au venit in casa Puterea dragostei sa isi gaseasca jumatatea si sa se indragosteasca.

Chiar daca tensiunile pareau ca s-au mai disipat in ultimele zile, dupa plecarea lui George si a iubitei lui, Madalina, lucrurile se complica din nou intre concurentii atat in casa fetelor cat si in casa baietilor. 

In ciuda intrarii in casa Puterea dragostei a doi noi concurenti, la inceputul saptamanii, dusmaniile si tensiunile nu se vor stinge, astfel ca de marti certurile au revenit si ies la iveala informatii ce vor declansa noi scandaluri.

Andrada e pe cale sa puna capat relatiei cu Cazi!

Andrada, care de curand a anuntat că formeaza un cuplu cu Cazi ajunge sa se certe cu noul ei iubit si chiar sunt pe cale sa puna capat idilei lor.

Asta pentru ca iubitul ei, Cazi este extrem de gelos pe Andrada, dupa ce observa ca aceasta ii ia apararea altui baiat din casa.

"Stai și nu spui nimic atâta timp și acum te trezești tu să îi iei apărarea", o acuza Cazi pe Andrada. 

Andrada se afla la cea de a treia relatie a ei in casa Puterea dragostei, dupa cea cu David si cea cu Alex Morosanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra paraseste furioasa platoul emisiunii!

Pe de alta parte, Alexandra are o iesire nervoasa fara precedent dupa un schimb de replici acide cu Cristian Comanici.

Asta dupa ce acesta se cearta aprig si cu Manu, noul concurent, care a starnit deja destule controverse de cand a aparut in competitie.

"Faceti de vreti ca e casa de balamuc aici! Nimeni nu mai e normla aici!", spune Alexandra.

Aflati ce si va intampla intre Andrada si Cazi, dar cum se va sfarsi conflictul dintre Comanici si Manu, miercuri, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 9 martie 2021 – A doua parte- VIDEO. Codruț sare la bătaie!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 9 martie 2021 – Prima parte- VIDEO. Concurenții se bat din nou, Cristina Mihaela răbufnește: "Ieși afară acum"

 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul