Alexandra ii declara razboi rivalei sale Aya! "Aici ai stat cu el, acasa l-ai fugarit!" Aflati ce detalii neasteptate vor iesi la iveala despre cuplul Aya-Andrei, vineri, 16 iulie, la Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 16 iul 2021, 19:30
Alexandra si Aya ajung la cutite!
Sursa: Captură KANAL D

Alexandra isi indreapta toate armele impotriva eternei sale rivale Aya! Aflati pana unde va ajunge cearta lor!

Concurentii din casa Puterea dragostei par sa nu renunte deloc la orgolii si vechi invidii si neintelegeri si le readuc aproape zilnic in actualitate, declansand conflicte si mai mari. Astfel, saptamana pare ca se va incheia in aceeasi nota tensionata!

Daca la inceputul saptamanii concurentii au avut parte de o surpiza inedita prin aparitia in casa a unei noi fete, care a facut furori cu fizicul ei si cu alura sa de Cosanzeana, treptat lucrurile au inceput sa se precipite din nou, ajungandu-se la certuri si chiar conflicte dure.

In editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, cuplul format din Aya si Andrei a fost luat in colimator de ceilalti concurenti, care i-au acuzat mai mult sau mai putin subtil ca au o relatie falsa. Cea care a incercat sa dezvaluie detalii uluitoare despre cei doi a fost Mariana, care a lansat informatia potrivit careia Andrei ar fi cerut o alta tanara in casatorie chiar in Istanbul, in ciuda relatiei sale cu Aya.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Astfel, in editia de joi certurile au scapat din nou de sub control si s-a ajuns la jigniri grave. Aya a incercat si ea la randul ei sa combata spusele Marianei, dorind sa para ca ar fi stiut totul despre trecutul lui Andrei.

In editia de vineri, insa se va isca un nou conflict intre Alexandra si Aya, care de asemenea ii declara razboi vechii sale rivale, acuzand-o ca formeaza un cuplu cu Andrei doar pentru show, fara sa existe sentimente intre

ei. Pe de alta parte, Aya reactioneaza dur si incearca sa o puna la punct pe Alexandra pentru acuzele aduse.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un alt mare scandal se va isca in casa baietilor, unde Radu ajunge la un pas de se incaiera cu Ronaldo, cel mai recent concurent intrat in competie. Cei doi au mai avut neintelegeri pana acum, insa de aceasta data lucrurile vor degenera, fiind nevoie de interventia celor din staff pentru a se calma spiritele. 

Emisiunea Puterea dragostei face parte din programul TV  al postului Kanal D. Daca doriti sa nu ratati nicio editie a productiei, o puteti urmari si online.

Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tableta sau telefonul mobil.  

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.