Alexandra, în lacrimi! Concurenta va fi copleșită de un val de critici și jigniri! „Ar trebui să mă despart de iubitul meu că mă ajută să-mi fac ținutele?” Aflați ce se va întâmpla în platoul Bravo, ai stil, astăzi, după serialul Melek

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 aug 2023, 10:00
Foto(5)

Alexandra va izbucni în lacrimi amare! „Cum se poate să se întâmple așa ceva?” Tensiunile vor atinge cote maxime în platoul Bravo, ai stil, astăzi, după producția Melek!

În cea mai recentă ediție concept a emisiunii Bravo, ai stil, niciuna dintre concurente nu a părăsit competiția deoarece nu a fost o Gala eliminatorie, astfel aspirantele la titlul de “Cea mai stilată femeie din România” și-au reluat periplul în cadrul show-ului, cu și mai mare avânt și determinare. La finalul serii de Gala care a fost dedicată conceptului Rock&Roll, fetele au așteptat cu nerăbdare să vadă noul clasament.

Alexandra, în lacrimi! Concurenta va fi copleșită de un val de critici și jigniri

Competiția „Bravo, ai stil” devine din ce în ce mai dificilă, iar lupta concurentelor de a se menține cât mai sus în clasament devine tot mai aprigă și mai apăsătoare. În ediția de miercuri a emisiunii Bravo, ai stil, concurentele vor avea parte de momente tensionate, deoarece se vor iscă noi conflicte între unele concurente, iar jurații vor lansa critici dure la adresa celor care nu și-au pregătit ținute reușite și nu au creat un styling potrivit.

Alexandra va fi luată în vizor de către jurați și totodată va avea parte de critici aspre și din partea colegelor sale, iar în cele din urmă va ceda nervos și va izbucni în lacrimi.

Alexandra: Ar trebui să mă despart de iubitul meu că mă ajută să-mi fac ținutele?

Raluca Bădulescu: Ținutele pe care le faci tu nu le văd pe altcineva!

Seria conflictelor va continuă cu o ceartă aprigă ce se va iscă între Iris și Andreea, care își vor spune replici acide, critici dure și reproșuri dureroase: „Despre ce vorbești? Cum poți să mă minți în față?”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine este concurenta cu cel mai mic punctaj la „Bravo, ai stil”! A reușit să obțină doar trei steluțe și este pe ultimul loc în clasament

Și tot în ediția de miercuri, 2 iulie, se va isca un conflict și între Maria și Jasmine. Cea din urmă îi va reproșa colegei sale că este ajutată de iubitul ei, care este stilist.

Jasmine: Nu avem voie cu stiliști!

Maria: Ar trebui să mă despart de iubitul meu că mă ajută să-mi fac ținutele?

Citește și: „Te rog frumos să te oprești”. Iris a clacat din cauza lui Jasmine! Comentariile răutăcioase ale concurentei au făcut-o să bufnească în plâns