Alexandra, în lacrimi la întâlnirea cu Gagea. Ce a pățit bruneta: „Familia mea nu a fost mândră de mine”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 aug 2024, 13:39

Alexandra regretă că nu s-a ținut de planul cu care a intrat în Casă și a renunțat la Gagea

Sursa: Kanal D

Alexandra și Gagea au avut parte de un date romantic la malul mării. La un moment dat însă, pe brunetă au năpădit-o lacrimile.

Alexandra și Gagea au avut parte de o escapadă la malul mării, iar cei doi au găsit ocazia perfectă de a-și mărturisi sentimentele și a fi deschiși unul față de celălalt. Alexandra izbucnește în lacrimi atunci când vine vorba de familia ei. 

Citește și: Sebastian o pune pe Roberta să aleagă între el și Alexandra! Cum reacționează iubita lui în fața amenințării cu despărțirea: „Vrei să fiu păpușa ta?”

Alexandra izbucnește în lacrimi, iar Gagea încearcă să o liniștească

Ajunși la mare, Alexandra și Gagea au profitat din plin și au furat toate razele soarelui, iar mai apoi au intrat și în apă. Gagea a fost pus pe glume la început, însă ulterior discuția a devenit mai serioasă, iar bruneta a izbucnit în lacrimi, în timp ce se confesa iubitului ei. 

Cei doi au avut parte de o priveliște superbă, fix lângă malul mării, unde au stat la masă și și-au pus sentimentele pe tavă.

Alexandra regretă că nu s-a ținut de planul cu care a intrat în casă și n-a luptat pentru el.

Citește și: Incredibil ce s-a întâmplat după ce Sebastian i-a făcut o declarație de dragoste inedită Robertei: „Mă pedepsesc singur”

Alexandra: Când tu ai pus punct, eu am avut interacțiuni și au fost destul și cred că unele destul de deranjante pentru tine. Eu am ales să greșesc. Eram și foarte supărată în urma comportamentului tău. Am ales să nu mai pun atât de mult preț pe ceea ce simt, pentru că eu sentimente față de tine am avut tot timpul și am în continuare.

Patrick, în momentul în care eu am fost supărată, a umplut un gol. Simțeam că eu am și alte șanse.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Gagea: Ai ales să faci asta ca o portiță de scăpare?

Alexandra: Nu neapărat. Nici familia mea nu a fost mândră.

Gagea: De ce plângi? Eu pot ierta.

Alexandra: Știu, dar nu e vorba de asta. Am vorbit de familia mea și a ta.

După o lungă conversație emoționantă, cei doi s-au luat în brațe și decid să lase loc iubirii să le lumineze calea.

Urmăriți întregul material în care cei doi discută despre relația lor în videoclipul de mai jos:

 

 


Mama lui Esat se întâlnește cu Gulben și îi spune că nu este potrivită pentru fiul său. Urmărește episodul 51 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară