Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți

Autor: Diana Ghita

Ce se întâmplă cu Alexandra, Patrick și Gagea

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Deși s-a împăcat cu Gagea, Alexandra pare să se gândească în continuare la Patrick, întrucât și-a amintit o melodie pe care o asculta împreună cu el, săptămânile trecute.

În Gala de duminică, 30 iunie, Alexandra a luat hotărârea de a-i mai da o șansă lui Gagea. Astfel, din acel moment, concurenta de la „Casa iubirii” a încheiat totul cu Patrick, chiar și micile apropieri.

Cine a dezvăluit că Alexandra încă se gândește la Patrick

Însă, la scurt timp după împăcarea cu iubitul ei, Alexandra a dat de înțeles, în camera de hotel, că nu și-l poate scoate pe Patrick din minte, întrucât a reascultat piesa lor preferată, care îi trezește amintiri din perioada recentă,

în care s-au apropiat tot mai mult. Giuly i-a povestit toate aceste lucruri lui Robert, care nu s-a putut abține să nu le aducă în prim-plan în ediția de astăzi.

După ce Robert a dat-o în vileag pe Alexandra, criticile din partea colegelor ei nu au întârziat să apară.

Virginia: „Nu e greșit că se gândește la Patrick sau că îl place pe Patrick, e greșit că îl ține și pe omul ăla (n.r.

pe Gagea) atârnat”
.

Julia: „Îi dă, oarecum, și speranța la împăcare. Adică printr-un sărut te gândești: «Poate suntem ok și i s-a luat de Patrick». Nu te gândești că «se sărută cu mine, dar, cu toate astea, se gândește încă la Patrick»”.

Citește și: Reacția lui Patrick după ce a văzut că Alexandra îl refuză: „Peste noapte te-ai schimbat”. Cu ce explicații vine tânăra

La auzul acestor vorbe, Patrick nu a putut sta indiferent, așa că a reacționat: „ Voi chiar credeți că pentru Alexandra Gagea nu contează deloc?”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Julia: „Nu, cred că Gagea, de fapt, este o opțiune sigură. Tu, în continuare, nu ești o opțiune sigură pentru ea, Patrick”.

Multora nu le vine se creadă că Alexandra l-a scos de la inimă pe Patrick

Ulterior, Alexandra a intervenit și a explicat că a ales, deja, să rămână cu Gagea: „Am luat deja decizia din Gală”.

Însă Patrick a vrut lămuriri, în acest sens: „Dacă tu ai luat decizia din Gală și după Gală, seara, te-ai gândit, nu e ok. Dacă tu te-ai gândit la piesa respectivă, la noi, și a doua zi ai văzut că Gagea este mai curajos și a venit și te-a sărutat, poate să te scoată din gândurile cu mine”.

Citește și: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Roberta și Gagea, în prag de eliminare! Cine a părăsit emisiunea? Andreea Mantea a făcut anunțul

Deși Alexandra a confirmat de față cu toți că „exact așa s-a întâmplat”, Antoni s-a arătat, în continuare, nedumerit și revoltat de această situație: „Dacă ai luat decizia să rămâi cu el, de ce te-ai gândit la Patrick, la o melodie?”.

Bruneta i-a răspuns tânărului ce le-a răspuns anterior și celorlalți concurenți: „Pentru că îmi aducea aminte de ce s-a întâmplat săptămânile trecute”.