Alexandra, îndrăgostită în secret de Moldo? Ce dezvăluire neașteptată i-a făcut bruneta Robertei: „Îl simt capabil...”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 oct 2024, 20:56

Alexandra a recunoscut că este interesată de Moldo.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de azi, 5 octombrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Alexandra i-a făcut Robertei o mărturisire neașteptată în legătură cu un băiat din casă.

Alexandra i-a dat de înțeles Robertei cum că ar fi interesată de Moldo. Bruneta este de părere că Moldo este un băiat matur, capabil să o ajute cu unele sfaturi.

Citește și: Robert și Giuly, gest neașteptat după descalificarea din ”Casa iubirii”. Tinerii au făcut marele anunț, iar fanii au reacționat imediat

Alexandra de la ”Casa iubirii” ar fi interesată de Moldo

După ce Moldo a venit în casa fetelor pentru a-i lăsa concurentei Criss o listă cu întrebări, Alexandra i-a făcut Robertei o mărturisire total neașteptată. După ce Gagea a pus punct relației cu Alexandra, bruneta a dezvăluit că singurul băiat cu care ar putea interacționa ar fi Moldo.

Citește și: Primele neînțelegeri dintre Bianca și Patrick. Ce se întâmplă între cei doi în ediția de mâine a emisiunii “Casa iubirii”: „Vezi că e urât ce ai făcut, Bianca”

Alexandra: Știi care ar fi singura persoană cu care aș putea să interacționez în afară de el?

Roberta: Moldo? Ție îți place Moldo?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Alexandra: Bagă suspans.

Roberta nu se aștepta ca Alexandra să facă o așa mărturisire

Clarificând situația, Alexandra a subliniat că nu are un interes romantic față de Moldo, ci îl consideră un băiat matur și de încredere, capabil să-i ofere un punct de vedere obiectiv și să o sprijine atunci când are nevoie.

Citește și: Ce cadou i-a oferit Patrick Biancăi Giurcă. Reacția incredibilă a concurentei de la „Casa iubirii”

În continuare, Alexandra a făcut o comparație subtilă între Moldo și Antoni, explicând că, deși Antoni nu i se pare un băiat rău, „îi lipsește ceva”. Ea a adăugat că nu poate exprima exact ce anume lipsește în atitudinea lui Antoni, dar totuși simte că este ceva ce nu ar funcționa complet între cei doi.

Alexandra: Și nu, nu în alt sens. Îl simt capabil să-i zic anumite chestii și să mă și ajute. Pe Antoni nu-l văd un băiat rău, dar nu știu dacă să zic neapărat că nu se înțelege cu Gagea. Îi lipsește ceva, nu știu să exprim.