Alexandra intervine prin video call si arunca bomba in emisiune! "Umbli dupa barbatii altora" Aflati ce detalii vor iesi la iveala despre Aya, vineri, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iun 2021, 20:02
alexandra de la Puterea dragostei Foto(4)
Alexandra suparata foc pe Aya si Maria!
Sursa: Captură KANAL D

Alexandra va da cartile pe fata si va face dezvaluiri halucinante despre Aya, marea sa rivala!

In casa Puterea dragostei saptamana weekend-ul incepe in aceeasi atmosfera tensionata si pesimista ce persista de cateva saptamani incoace intre concurenti, care par din ce in ce mai nerabdatori sa ajunga doar la premiul saptamanal, uitand ca au intrat in emisiune pentru a-si cauta jumatatea ideala.

In editia de joi a show-ului matrimonial Puterea dragostei, jignirile si iesirile nervoase au scapat din nou de sub control la un moment, cand in casa fetelor s-a iscat o altercatie intre Adelina, Amira si Irina.

Cel care a sarit sa le desparta si sa evite o posibila bataie a fost Marius car se afla atunci in casa lor.

Alexandra Carare intervine in emisiune prin video call si are de gand sa le puna la punct pe Aya si pe Maria!

In editia de vineri, 18 iunie 2021, a emisiunii Puterea dragostei, situatia concurentilor se precipita din nou inca din prima parte, cand se isca o cearta apriga intre Adelina, Maria si Marinescu, ce pare sa semene cu un triunghi amoros, deoarece Adelina isi doreste un cuplu cu Marinescu, dupa ce

acesta a anuntat ca se desparte de Maria.

"Tu vrei sa fii prietenul meu fara sa te intreb eu! Imi place! Vreau sa-mi fie prieten, vreau sa-mi fie iubit! Vreau sa-mi fie de toate! Care e problema?", spune Adelina, spre marea dezamagire a Mariei.

Ulterior cearta se va muta intre Comanici si Mariana, dupa ce tanarul recunoaste in fata tuturor ca o place pe Nadia si ca isi doreste sa formeze un cuplu cu ea, insa nu reuseste din cauza ca intervine mereu fosta lui iubita, Mariana.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"M-am dus, am vorbit cu Nadia! Mi-a placut Nadia, imi place Nadia! Femeia se sperie ca isi baga Mariana coada!",

spune Comanici.

Tot  in editia de vineri, Alexandra intervine prin video call in cadrul emisiunii si lanseaza acuzatii grave si multe reprosuri mai intai rivalei sale, Aya si apoi incearca sa o puna la punct si pe Maria, pentru faptul ca le banuieste ca ar vrea sa atenteze la Codrut, mai ales in aceasta perioada in care ea va lipsi. 

Ce detalii neasteptate vor iesi la iveala despre Aya si Maria, cum vor reactiona Codrut si Marinescu, dar si ce se va intampla intre Mariana si Comanici, aflati in editia

de vineri, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 17 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. E totul gata între Maria și Cristian Marinescu!

Citeste si: Adrian este noul concurent de la Puterea dragostei, care a pus pe jar fetele! Pentru CINE a intrat carismaticul tanar si ce detalii neasteptate au iesit la iveala despre el!

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.