Alexandra izbucneste in lacrimi! "M-am saturat sa fiu facuta mincinoasa de niste persoane care nu merita nici sa..." Aflati ce acuzatii grave ii aduce Maria, SAMBATA, 29 mai, intr-o editie exploziva Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 mai 2021, 19:27
alexandra de la Puterea dragostei Foto(5)
Alexandra si Maria ajung din nou la cutite.
Sursa: Captură KANAL D

Alexandra cedeaza nervos in momentul in care este pusa din nou la zid de Maria! Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei!

Saptamana se incheie in casa Puterea dragostei intr-o atmosfera extrem de tensionata creata de unii dintre concurenti, care din nou au uitat motivul principal al intrarii lor in emisiune, acela de a-si cauta jumatatea ideala si de a forma un cuplu.
Se pare ca presiunea din ce in ce mai mare de pe umerii concurentilor, aflati in Turcia de luni bune, a inceput sa-si spuna cuvantul asupra multora dintre ei.

Scene de violenta, jigniri, invidii si gelozii aprige sunt cateva din motivele care declanseaza aproape zilnic tensiuni uriase in casa Puterea dragostei.

Alexandra, in lacrimi! Concurenta cedeaza nervos dupa ce este pusa la zid de Maria! "M-am saturat sa fiu facuta mincinoasa"

In editia precedenta situatia s-a complicat extrem de mult in casa Puterea dragostei, in momentul in care Ayda a sarit sa o loveasca pe Maria, dupa un schimb de replici acide.

Conflictul celor doua rivale a continuat apoi si in culise, acolo unde au intervenit cativa oameni din staff pentru a calma spiritele.

In editia de sambata, 29 mai 2021, lucrurile se vor agita din nou inca din prima parte a emisiunii, cand Adelina si Paul ajung sa se contreze aprig si sa isi adreseze replici jignitoare.

Adelina: Ai zis ca te iau la misto si ce crezi, ai muscat momeala! Le spui baietilor ce vorbesti cu mine si aduci subiecte in emisiune!

Paul: Adelina, in primul rand esti o femeie falsa, in al doilea rand esti o femeie usuratica!

Adelina: Mai, baiatule, n-am vrut sa te jignesc pana acum, ma faci pe mine, o femeie usuratica? Paul, copilule!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai tarziu, tensiunile se vor muta in casa fetelor, acolo unde Maria ii aduce cateva reprosuri Alexandrei, iar aceasta ii raspunde cu aceeasi moneda, ajungandu-se la un schimb de replici dure si jignitoare. Totul se pare ca va pleca de la faptul ca Maria va incerca sa ii impuna lui Marinescu sa nu vorbeasca despre ceea ce s-ar fi petrecut in casa cu o zi in urma.

"Daca Marinescu doreste sa discute despre ce s-a intamplat ieri este liber s-o faca! Nu trebuie a stai tu sa pui mana la gura tuturor persoanelor care vor sa discute!", spune Alexandra.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 28 mai 2021 – A doua parte- VIDEO. Radu, scandal cu Adelina!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 28 mai- Prima parte- VIDEO. Radu o jignește pe Adelina: "Ești jalnică!"

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.