Alexandra joacă la două capete. Robi și-a dat seama ce planuri are tânăra: "L-a folosit pe Gagea, ca să-l incite pe Patrick!'' Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii vineri, 5 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 04 iul 2024, 18:57
video Foto(7)

Alexandra îi pune pe jar pe Gagea și Patrick. Robi a dezvăluit ce planuri are bruneta cu cei doi masculi din Casa iubirii. Iată ce declară concurentul.

Vineri, 5 iulie, telespectatorii Kanal D România au parte de o ediție incendiară a emisiunii "Casa iubirii", în care tensiunile plutesc în aer. Alexandra face pași spre Gagea, dar și spre Patrick, lucru care îl deranjează teribil pe Robi. Mai mult, Sebastian îi vorbește răstit Andreei Mantea și părăsește platoul emisiunii. Iată ce se întâmplă în ediția de mâine.

Citește și: Gagea se simte în al nouălea cer după împăcarea cu Alexandra! Concurenta, însă, pare deranjată de fiecare gest de-al lui: „Taci! Mă enervezi”

Alexandra joacă la două capete. Robi și-a dat seama ce planuri are tânăra

Lucrurile încep să scape de sub control în ediția de vineri. Discuțiile și gesturile dintre Alexandra, Gagea și Patrick îl enervează pe Robi, care  răbufnește și îi aduce acuzații grave brunetei. Astfel, fanii emisiunii Casa iubirii au parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

În ediția de vineri, Alexandra se apropie de Patrick, iar între ei au loc atingeri tandre, chiar sub ochii lui Gagea. Bruneta îi oferă un pupic lui Patrick, gest care îl incită pe concurent.

Citește și: Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Patrick: "Cu jumătate de măsură mă pupi? De ce ești zgârcită?"

Imediat după pupicul cu Patrick, Alexandra îl pupă pe Gagea, fostul ei iubit. Gestul brunetei îl șochează pe Robi, care susține că aceasta se joacă și cu Gagea și cu Patrick.

Robi: "Patrick, las-o! Las-o că nu e... femeia se joacă. Îi place să se joace, vrei să te mint?(...)

Femeia l-a folosit pe Gagea, la faza cu strugurele, am văzut că s-a uitat după la Patrick, să-l incite pe Patrick, frate! Ești nebun?!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Sebastian îi vorbește răstit Andreei Mantea și părăsește platoul emisiunii

Fiecare ediție a emisiunii Casa iubirii este marcată de multe tensiuni, emoții și chiar regrete. Însă, în ediția de vineri, lucrurile scapă de sub control. Sebastian își pierde cumpătul și îi vorbește răstit Andreei Mantea. Concurentul părăsește platoul emisiunii.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto

Andreea Mantea: "Gata, gata, Sebastian!"

Sebastian: "Niciun gata. I-am zis la modul cel mai serios, dacă îi mai dă importanță mă cert cu ea. Eu nu sunt Gagea, dacă sunt scos în față, eu îmi mențin aceeași părere."

Andreea Mantea: "Bine! Te rog să te controlezi când vorbești cu mine. În această Gală ești propus spre eliminare!"

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de vineri, 5 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.